Starity

Angelina Jolie el sem tudta képzelni, hogy valaha anya lesz

2020. április 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A 44 éves színésznő problémás gyermekkorára hivatkozva nem gondolta volna, hogy valaha gyermekei születnek.

hirdetés

Angelina Jolie 27 éves volt, amikor 2002-ben magához vette első gyermekét, onnantól kezdve pedig nem volt megállás: a színésznő ma hat gyermeket nevel – három vér szerintit és három örökbe fogadottat. Most a Time magazinnak vallott a magánéletének ezen sarkalatos pontjáról és igen meglepő kijelentést tett.

Nem igazán volt stabil a fiatalkorom. A tény az, hogy sosem gondoltam magamra úgy, hogy egyszer valakinek az édesanyja lehetek. Emlékszem arra a pillanatra, amikor meghoztam a döntést arról, hogy szülő leszek. Egyáltalán nem volt nehéz szeretni. Egyáltalán nem volt nehéz elkötelezni magam valaki mellett és valami olyan mellett, ami az élettől is többet ér. Igazából maga a tudat tűnt nehéznek, hogy onnantól kezdve én vagyok az egyetlen, aki felelős azért, hogy minden rendben menjen. Kivitelezni ezt és működőképessé tenni. Az étkeztetésen túl, az iskolán át, egészen az egészségügyi dolgokig. Bármi megtörténhet. És meg kellett tanulnom türelmesnek lenni

– magyarázta Angie, majd így folytatta:

Most, a járványhelyzet kellős közepén gondolataim az anyáknál, apáknál járnak, akik otthon vannak a gyermekeikkel. Mind azt remélik, mindenben helyesen cselekszenek, kielégítik a szükségleteket, és mindeközben igyekeznek nyugodtak maradni és pozitívan gondolkodni... Jó érzés felfedezni, hogy a gyerekek nem várják el, hogy tökéletes légy. Csak arra vágynak, hogy őszinte legyél velük és tedd meg értük a tőled telhetőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek