Starity

Reggelitől vacsoráig: Lucy Hale megosztotta étrendjét

2020. április 28. 00:12   |   Szerző: Four

Jeges szőlő, thai curry és sok-sok kávé... Nézd meg, mit eszeget a színésznő egy napja során.

hirdetés

Lucy Hale a Harper's Bazaar videójában árulta el, melyek azok az ételek, amelyeket egy nap során elfogyaszt. Saját bevallása szerint "reggelizős" típusú ember: imádja a kávét, sőt izgatottan megy aludni, hogy másnap reggel újra ihatja a forró italt.

Reggelire legtöbbször pirítóst eszik mandulavajjal, amelynek a tetejére banánkarikákat vág és mézet csöpögtet. De van, hogy palacsintát süt, tojást baconnel, vagy csak egy proteinszeletet kap magához. 

Majd következik az ebéd: Hale elárulta, legtöbbször szusit rendel a hozzá közel eső étteremből, illetve nagyon szereti a tonhalat és más tengeri herkentyűket. Az ázsiai finomságok mellett imádja kelkáposzta salátát sült lazaccal, és jó sok öntettel, illetve a jól megpakolt csirkés szendvicset.

A színésznő kedvencei a nassolnivalók: pita humusszal, alacsony kalóriatartalmú cukorkák, jégkrémek. 

Vacsorára mostanában thai curryt rendel, és elmondása szerint ha megkedvel egy ételt, képes egy évig minden nap azt enni. Ugyanígy van a bolognai spagettivel is, és nagy-nagy kedvence a hamburger sült krumplival.

Hale azt is elárulta, nagyon édesszájú, és minden étkezés után kíván valami desszertet. Ezért, hogy egy kicsit visszafogja magát, próbál egészségesebbeket választani, például jégbe hűtött szőlőt eszeget. 

Mivel Lucy egyedül vonult karanténba, a színésznő megpróbálja minél jobban elfoglalni magát: keresztszemes hímzésbe fogott, rengeteget olvas, jógázik és kocog, illetve sokat sétál kutyusával, Elvisszel. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek