Starity

Készül a Szemfényvesztők harmadik része

2020. április 29. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A Lionsgate állítólag már dolgozik a filmsorozat következő epizódján, de egyelőre még nagyon a kezdeti szakaszában tart a munka.

hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, miszerint a Lionsgate úgy döntött, ismét milliókat invesztál egy, már sikerre vitt története, a Szemfényvesztők folytatásába. Az első rész 2013-ban, a második pedig 2016-ban került a mozikba és mindkettőért odavoltak a nézők. A jól bevált recepten nem változtatva, a stúdió ezúttal is a már ismert karakterekkel operálna, ám ezúttal Ed Solomon helyett Eric Warren Singert szerződtette forgatókönyvírónak, akinek a nevéhez olyan művek köthetők, mint A bűn árfolyama, az Amerikai botrány, A bátrak vagy a Top Gun: Maverick.

Ugyan a fent említett lap úgy tudja, a stúdió egyelőre egyik színészt sem szerződtette le a korábbi filmekből, de azt tervezi, ismét őket hívná a képernyőre, hogy harmadjára is sikerre vigyék a lovasok következő balhéját, ugyanakkor Singer nem titkolt szándéka új karaktereket invitálni a történetbe. Arról még nem áll rendelkezésre információ, mikor kezdődhet meg a forgatás, hiszen ahogy Európában, úgy Amerikában is kényszerszünet van a járvány miatt.

Fotó: Summit Entertainment

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek