Starity

Ariana Grande szerepet kapott az Amerikai Horror Storyban?

2020. április 29. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Rajongói abban reménykednek, hogy Ariana belátható időn belül visszatér a filmezéshez is.

hirdetés

Ariana Grande igazán sokoldalú tehetség: fiatalkora óta több sorozatban is feltűnt, emellett olyan énekesnői karriert épített ki magának, amiről kollégái közül is sokan csak álmodoznak. A fanatikusok most abban bíznak, a barna hajú szépség ismét beadja a derekát és a kamerák elé áll – többen is úgy vélik, szerepet kapott a méltán népszerű horrorsorozatban, az Amerikai Horror Storyban.

Ryan Murphy kreátor ugyanis nemrég elkezdte követni Arianát az Instagramon, ami sokak szerint egyet jelent azzal, hogy alkalmazásába állította az énekesnőt, hiszen rajta kívül csak a férjét, David Millert követi. Az énekesnő szerződtetése mindenképpen jó húzás lenne a részéről, hiszen már a neve is hatalmas húzóerővel bírna és azokat is a képernyők elé csalogathatná, akik egyébként nem rajonganak a sorozat műfajáért.

Murphy és Grande egyébként már dolgoztak is együtt – az énekesnő alakította az egyik karaktert az író Scream Queens: Gyilkos történet című szériájában –, így a közös munka is zökkenőmentesebben mehetne. Ari ráadásul hosszú ideje nem szerepelt a képernyőn, így egy olyan produkció, mint az Amerikai Horror Story neki is jó visszatérésnek bizonyulna, és valószínűleg az ő renoméján is sokat dobna, akárcsak Lady Gagáén, aki 2016-ban Golden Globe-díjat nyert a sorozatban nyújtott alakításáért.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek