Starity

Egy ajándéktasak leplezte volna le Gigi Hadidékat?

2020. április 30. 09:09   |   Szerző: Four

A szülinapi bulin derült ki, milyen neme lesz a babának? A rajongók szerint így történt.

hirdetés

Igazi meglepetésként érkezett a hír, miszerint Gigi Hadid első gyermekét várja Zayn Maliktól. Az információ azonban egyes rajongók szerint már rég a szemünk előtt lebegett, csak nagyon ügyesen titkolta a zenész és modell barátnője. 

Nemrég volt ugyanis Gigi huszonötödik születésnapja, amelyet Instagramon is dokumentált a modell és családja: ám a képeken egyesek szerint árulkodó jelek is felfedezhetőek. 

Bella Hadid például olyan fotót posztolt nővéréről, amelyen az asztalon álló ajándéktasakon egy nagy napraforgós emoji díszeleg. És mint ahogy az lenni szokott, az is kiderült, miért takarhatta el a fiatalabbik Hadid a feliratot.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malik Hadid (@malikhadidbaby) által megosztott bejegyzés,

 

A sasszemű rajongók ugyanis találtak egy a tasakhoz megszólalásig hasonló darabot, amelynek az elején ez állt: 'hello little one', azaz "helló picurka" - gondolva ezzel arra, hogy Gigi szülinapján már a babakelengyék is előkerültek. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fiorenza

 

Egy másik találgatás szerint a születésnap egyben egy "mi a baba neme" parti is volt, ezt pedig Gigi ajándék lufijaiból következtették ki: a kettesnek kék, az ötösnek pedig rózsaszínű volt a szára.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek