Starity

Ezért nem törekszik baráti viszonyra az exeivel Demi Lovato

2020. április 30. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

A 26 éves énekesnő életében szép számmal akadnak exek, ám többségükkel mostanra egyáltalán nincs kapcsolata.

hirdetés

Fotó: Instagram / Demi Lovato

Demi Lovato ha valamihez tartja magát, akkor az az, hogy nem barátkozik tovább az exeivel a szakításuk után. Erre jó oka is van, amiről nemrég Jameela Jamilnak mesélt annak Weigh elnevezésű podcastjának keretein belül.

Korábban ahhoz voltam hozzászokva, hogy ha valakivel kapcsolatban negatív élmény ért, egyszerűen úgy éreztem, muszáj javítanom a dolgon, mindig is szükségét éreztem annak, hogy helyesen cselekedjek. A tény az, hogy manapság már nem ápolok baráti viszonyt az exeimmel, mert beláttam, ez nem egészséges

– magyarázta Demi, majd így folytatta:

Mostanra képes lettem teljes mértékben elengedni embereket az életemből. Új dolog volt, meg kellett tanulnom, hogyan szabaduljak meg a mérgező emberektől. Ha valaki az exed, annak bizony oka van.

Az énekesnő korábban olyan ismert férfiakkal randevúzott, mint Wilmer Valderrama, Joe Jonas és Guilherme 'Bomba' Vasconcelos – többek között. Jelenleg Max Ehrich a párja, ám a nemrég felröppent pletykákkal ellentétben nem járnak jegyben, kapcsolatuk még nem jutott el erre a komoly szintre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek