Starity

Őrült meghallgatások: 12 színész, aki nagyon nem így képzelte el a castingot

2020. május 01. 04:04   |   Szerző: Four

Többek között Lea Michele, Jake Gyllenhaal és Emilia Clarke is kissé cikis helyzetbe keveredett.

hirdetés

1. Emilia Clarke

Embed from Getty Images

Emilia Clarke utánozta a robotmozgást és furcsa "csirketáncot" járt, amikor Daenerys Targaryen szerepére jelentkezett. Mint kiderült, David Benioff, a Trónok harca egyik készítője a próba során viccesen kijelentette, most már csak táncolnia kellene, amit aztán Emilia véletlenül komolyan vett. 

2. Eddie Redmayne

Embed from Getty Images

Eddie Redmayne Kylo Ren karakterét szerette volna alakítani, ám a meghallgatáson csak egy saját elmondása szerint is béna Darth Vader előadást sikerült produkálnia. Amikor megkérdezték tőle, tud-e valami mást, szimplán csak nemet mondott - nem is kapta meg a szerepet.

3. Lea Michele

Embed from Getty Images

Lea Michele egy csúnya autóbalesetbe bonyolódott, amikor a Glee castingjára igyekezett: amikor a válogatás elkezdődött, ő még mindig szedegette ki a hajából az üvegszilánkokat.

4. Harrison Ford

Embed from Getty Images

Harrison Ford ácsként dolgozott azon az épületen, ahol a Star Wars meghallgatásokat tartották. George Lucas látta meg, és ő vitte be végül a castingra.

5. Jake Gyllenhaal

Embed from Getty Images

Jake Gyllenhaalnak fogalma sem volt róla, hogy brit akcentussal kellene beszélnie, amikor Frodó szerepére jelentkezett a Gyűrűk Urából. Kínos módon a rendező hívta fel rá a figyelmet, mikor már rég zajlott a meghallgatás - így végül Elijah Woodé lett a szerep.

6. Sandra Oh

Embed from Getty Images

Amikor Sandra Oh jelentkezett a Grace klinikába, úgy érkezett meg a válogatásra, hogy otthon felejtette a telefonját és a pénztárcáját is. Végül annyira ideges volt emiatt, hogy korábban ki is ment a castingról.

7. Nicholas Hoult

Embed from Getty Images

A Narnia krónikái - Caspian herceg című filmből Caspian herceg szerepére Nicholas Hoult is pályázott. Ám a válogatáson azt mondták neki, olyan spanyol akcentussal kell beszélnie, mint amilyen a Shrek-filmekből ismert Csizmás Kandúrnak van - ez pedig valószínűleg nem úgy sikerült, ahogy akarta.

8. Michael B. Jordan

Embed from Getty Images

Michael B. Jordan azt hazudta, hogy tud rappelni, amikor Tupac Shakur szerepére jelentkezett. A füllentés azonban visszaütött, mert ott helyben kellett improvizálnia valamit. Szerencsére még így is övé lett az áhított munka.

9. Bradley Cooper

Embed from Getty Images

Bradley Cooper is versenyben volt a Zöld Lámpás című film főszerepéért, de nem igazán sikerült jól a dolog, mert a castingon valamiért Christian Bale Batmanjének hangján kezdett beszélni. Végül Ryan Reynolds alakította a szuperhőst. 

10. January Jones

Embed from Getty Images

January Jones nem tudta, hogy rúd nélkül kell erotikus táncot lejtenie a Sakáltanya meghallgatásán. Sajnos utána közölték vele, hogy semmi ritmusérzéke sincs.

11. Noah Centineo

Embed from Getty Images

Az A fiúknak, akiket valaha szerettem szereplőválogatásán Noah Centineo mindig meggörnyedt, nehogy feltűnjön a csapatnak, mennyivel magasabb Lana Condornál.

12. Brie Larson

Embed from Getty Images

Brie Larsonnak fogalma sem volt róla, hogy valójában a Kész katasztrófa című film meghallgatásán van: azt hitte, csak néhányszor együtt ebédel Amy Schumerrel és Judd Apatow-val.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek