Starity

Rosszfiúból rosszlány! Ralph Fiennes ismét egy utálatos karakter bőrébe bújik

2020. május 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Ha valami jól áll a színésznek, az a gonoszság – legalábbis így gondolják Hollywoodban.

hirdetés
Rosszfiúból rosszlány! Ralph Fiennes ismét egy utálatos karakter bőrébe bújik
Fotó: Getty Images, TriStar Pictures

Ralph Fiennes nem tudja magáról levetkőzni a főgonosz szerepét! A Harry Potter-filmekben Voldemort Nagyurat alakított színész ezúttal ismét egy előszeretettel gyűlölt karakter bőrébe fog bújni, ám most egy nőébe. Igen, joggal húztátok fel a szemöldökötöket, de nem viccelünk! A színész ugyanis Miss Trunchbullt fogja életre kelteni a Roald Dahl Matilda című regénye nyomán készülő musicalben.

A népszerű író könyvéből egyébként már készült egy filmadaptáció 1996-ban – akkor egy nő, Pam Ferris hozta igen remekül a fent említett karaktert, mellette pedig olyan neves sztárok tűntek fel a képernyőn, mint Danny DeVito, Rhea Perlman, Embeth Davidtz és Mara Wilson. Az új, musical változatot Matthew Warchus rendezi majd, és állítólag Ralph annyira odavan a történetért, hogy alig várja már a munkába állás időpontját. Egyes híresztelések szerint Emma Stone is érintett lehet a produkcióban: vélhetően neki szánják Miss Honey karakterét.

A film a Netflixnek köszönhetően jut majd el a nézőkhöz, és rögtön azután megkezdődnek a forgatási munkálatok, hogy véget ér az önkéntes karantén időszaka, és feloldásra kerülnek a szigorú szabályozások, illetve korlátozások. Arról egyelőre nincs hír, hogy leghamarabb mikor láthatjuk a kész művet.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek