Starity

Közös dalt készített Ariana Grande és Justin Bieber

2020. május 01. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Talán ebben még csak nem is mertek reménykedni a rajongók, ám egy duett erejéig mégis összeállt a két előadó.

hirdetés
Közös dalt készített Ariana Grande és Justin Bieber

Ariana Grande és Justin Bieber ma jelentették be, hogy jövő pénteken, azaz május 8-án dobják piacra a közös munkájuk eredményeképpen megszületett Stuck With U címre keresztelt szerzeményt. Nem titok, hogy a dal jótékony szándékkal készült – annak összes bevételét olyan, az egészségügyben, rendőrségen, tűzoltóságon dolgozó szülők gyermekeinek ajánlják, akik egyáltalán nem vagy csak nagy áldozatok árán engedhetik meg, hogy csemetéiket taníttassák. Az összegyűlt összegből ösztöndíjakat hoznak létre a fent említett szülők gyermekei számára.

Az elmúlt időszakban az eddigieknél még inkább szemtanúi lehettünk annak, milyen önzetlenül, fáradhatatlanul dolgoznak és csodálatos munkát végeznek az orvosok, ápolónők és úgy összességében az egészségügyben tevékenykedők nap nap után az egész világon. Abban bízunk, hogy felszólalhatunk és felhívhatjuk a figyelmet ezen családok érdekében és megadhatjuk nekik azt a fajta támogatást, melyre most hatalmas szükségük van

– nyilatkozta Bieber az ügy kapcsán, és hozzátette, megtiszteltetés volt számára együtt dolgozni és valami jót cselekedni Grandéval.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek