Starity

Lili Reinhart megmutatta a foga fehérjét! Berágott, miután szidni kezdték a Twitteren Cole Sprouse-t

2020. május 02. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

A Riverdale 23 éves sztárja igencsak kiakadt, amikor az emberek tömegesen kezdték támadni a kedvesét.

hirdetés

Lili Reinhart igazi tigrissé változik, ha a szerelméről van szó és foggal-körömmel védi azt, ami / aki az övé. A közelmúltban történt, hogy trend lett a Twitteren a #ColeSprouseIsOverParty hashtag, alatta pedig cifrábbnál cifrább ocsmányságok hangzottak el párjáról, a Riverdale-ben szintén szereplő Cole Sprouse-ról. Lili ezt képtelen volt karba tett kézzel nézni, így egy igen terjedelmes, azóta eltávolításra került gondolatmenetet osztott meg az eset kapcsán.

Hitvány egy hely ez a Twitter. Olyan könnyű mindenféle szemétséget összehordani másokról a telefonotok mögül, igaz? Pontosan ez az oka annak, hogy az emberek úgy döntenek, inkább privátként kezelik a magánéletüket... ezért nem rendelkeznek sokan közösségi médiás fiókokkal... emiatt a csesztetés miatt

– fejtegette véleményét a színésznő.

Az oké, ha az emberek engem bántanak, de azt egyszerűen képtelen vagyok tolerálni, ha ez az ok nélküli sz*rság azok ellen irányul, akiknek sorsát a szívemen viselem.

Reinhart továbbá arról is szót ejtett, hogy véleménye szerint mindenkinek magába kéne néznie kicsit, mielőtt mások felett bíráskodik.

Nem fogok csendben maradni, ha ilyesmiről van szó. Fogalmatok sincs, mennyire destruktívan hathat ez a fajta viselkedés másokra. Bárkire. Ez már abúzus, és nincs rá bocsánat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek