Starity

...Na és mi lett a gyűrűvel? - Ez történt a sztárok milliós ékszereivel a szakítás után

2020. május 04. 07:07   |   Szerző: Four

Van olyan híresség, akinek az FBI foglalta le szerelmet szimbolizáló ékszerét.

hirdetés

1. Jennifer Lopez visszaadta

Embed from Getty Images

Ben Affleck és Jennifer Lopez párkapcsolata igazi médiaszenzáció volt a kétezres évek elején. Egy év járás után eljegyezték egymást, ám hiába érezték úgy, hogy örökké fog tartani a szerelmük, 2004-ben szakítottak. Lopez visszaadta Afflecknek az 1,2 millió dollárt érő rózsaszín gyémánt jegygyűrűt, a színész pedig eladta a Harry Winston ékszerészetnek.

2. Ciara látni sem akarta

Embed from Getty Images

2013-ban Ciara és Future a boldog jövő reményében gyűrűvel pecsételték meg kapcsolatukat, amelyet 2014-ben követett egy közös gyermek születése. Sajnos a sztárpár még abban az évben szakított, Ciara pedig visszaadta a számára fájdalmas emléket hordozó félmillió dolláros gyűrűt. Kettejük viszonya annyira megromlott, hogy az énekesnő 2016-ban beperelte volt vőlegényét rágalmazásért.

3. Elin Nordegren jó drágán eladta

Embed from Getty Images

A golfozó Tiger Woods hűtlenkedésétől volt hangos a sajtó, amikor kiderült, Woods többször, több nővel is megcsalta feleségét. Amellett, hogy a botrány karrierjére is kihatott, a szponzorok is elhátráltak mellőle, és egy borsos költségű válás után felesége is eladta az összes tőle kapott ékszerét. Csak az utóbbiak 2,5 millió dollárt kóstáltak.

4. Paris Hilton jótékonykodott vele

Embed from Getty Images

A két milliomoscsemete szerelme sajnos szomorú véget ért: Paris Latsis hiába jegyezte el azonos keresztnevű barátnőjét egy 4,7 millió dolláros gyémántgyűrűvel, 2005-ben lefújták az esküvői terveket és szakítottak. Paris eladta az ékszert, és a befolyó összeget a Katrina hurrikán áldozatainak megsegítésére szánta.

5. Jennifer Lopez inkább megszabadult tőle

Embed from Getty Images

J.Lo egy újabb gyönyörű gyűrű tulajdonosa lehetett Marc Anthony mellett, akivel nyolc évig házasok is voltak. Ám a válás után Affleck esetével ellentétben nem adta vissza a gyűrűt: ruháit és ékszereit is eladta abból az időszakból. 

6. Angelina Jolie még mindig veszekszik érte

Embed from Getty Images

2016-ban a Hollywood elsőszámú szerelmespárjának számító Brad Pitt és Angelina Jolie bejelentette, válnak. A hatalmas románc pedig úgy tűnik, hatalmas utálattá változott: Jolie és Pitt nem csak a gyermekfelügyeleti jogért harcol egymással, hanem azokért az ékszerekért is, amelyeket Angie a házassága alatt kapott. Brad közel egy évig tervezte Robert Procoppal az 500 ezer dolláros, 16 karátos gyémántgyűrűt, amelyet most szeretne visszakérni - ám Jolie-nak esze ágában sincs visszaadni.

7. Anne Hathaway - az FBI lefoglalta!

Embed from Getty Images

2004-ben Anne Hathaway találkozgatni kezdett Raffaello Follieri ingatlanfejlesztővel, akivel rövid idő múlva el is jegyezték egymást. A férfit azonban 2008-ban letartóztatták csalás miatt, az FBI pedig Follieri több vagyontárgyát is lefoglalta - így Hathaway jegygyűrűjét is. Az ékszer és a többi értékes tárgy egy aukción kelt el, amelynek az összege azokhoz jutott, akiket a férfi átvert.

8. Mariah Carey még mindig viseli

Embed from Getty Images

Mariah Carey két eljegyési gyűrűt is magáénak tudhatott, egyet volt férjétől, Nick Cannontól, a következőt pedig az ausztrál üzletember James Packertől. Előbbi egy 2,5 millió dolláros, 17 karátos rózsaszín gyémántgyűrűvel kérte meg szíve hölgyét, a foglalatot pedig 58 kisebb gyémánt ölelte körbe. Packer mondhatni túlszárnyalta elődje ajándékát: 2016-ban egy 35 karátos, 10 millió dolláros platinagyűrűt húzott az énekesnő ujjára. A frigy ugyan nem jött létre, de Carey még most is viseli a darabokat (igen, az előző gyűrűt is).

9. Lady Gaga alig akarta elengedni

Embed from Getty Images

Amikor 2016-ban, öt év együttjárás után a jóképű Taylor Kinney megkérte Lady Gaga kezét, úgy hihettük, az énekesnő végre révbe ért. Kinney egy félmillió dollár értékű, szív alakú gyémántgyűrűvel fejezte ki, mennyire szeretné összekötni Gagával az életét. Kapcsolatuk még abban az évben zátonyra futott, és az énekesnő állítólag annyira összetört, hogy csak hosszú idő után tudta visszaadni exének az ékszert. Azóta ismét túl van egy balul sikerült eljegyzésen: Christian Carino csak pár hónapig volt a vőlegénye, és egy rózsaszín zafírgyűrűvel kérte meg Gaga kezét.

10. Kim Kardashian - exférje eladta

Embed from Getty Images

Kim Kardashian Kanye West előtti, híresen rövid, 72 napos házassága meglehetősen profán véget ért. Chris Humphries ugyanis azt a 2 milliós gyűrűt, amivel megkérte Kim kezét, 749 ezer dollárért adta el egy aukción, miután a celeb visszajuttatta hozzá. 

via Thethings & Worthy

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek