Starity

Most már biztos: jön az új Alkonyat-könyv!

2020. május 04. 20:08   |   Szerző: Four

Stephenie Meyer újabb regénnyel örvendezteti meg a hűségesen várakozó rajongókat.

hirdetés

Korábban már sejteni lehetett, hogy nagy meglepetéssel készül Stephenie Meyer, az Alkonyat széria megalkotója. Meyer ugyanis egy időzítőt állított be honlapján, amely május 4-éig számlált visszafelé.

A mai nappal pedig beigazolódtak a rajongók reményei: tényleg meg fog jelenni az a régóta várt regény, amelyben Edward Cullen szemszögéből olvashatjuk, hogyan találkozott először Bella Swannal. 

Stephenie Meyer: Midnight Sun című regénye augusztus 4-től lesz kapható, és a kiadó előzetes jellemzése szerint a könyv sokkal sötétebb hangvételű lesz, mint elődei. 

Az írónő egy levelet is posztolt honlapján, amelyet rajongóinak szánt:

(...) Több, mint 13 évig dolgozni egy könyvön nagyon furcsa élmény. Nem az vagyok már, aki akkor voltam. A gyerekeim mind felnőttek, a hátam is fura lett. A világ egy más hely lett. Elképzelni sem tudom, számotokra mennyi minden változott. De a Midnight Sun befejezése visszahozta azokat az időket, amikor sokatokkal először találkoztam a Twilight kapcsán. Jól éreztük magunkat, igaz? Bálokat rendeztünk és hotelszobákban lógtunk, a tengerparton olvastunk (és életünk legdurvább napégéseit szereztük meg). Vicces pólókat gyártottunk és csodás honlapokat. Rokonlelkekkel találkoztunk, akik még mindig az életünkben vannak. Azt remélem, hogy visszatérve Edward és Bella történetéhez ti is emlékezni fogtok ezekre a mókás időkre. (...)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"You are my life now" (@twiharts_forever) által megosztott bejegyzés,

 

via CNN

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek