Starity

8 híresség, aki nem szívesen látott vendég a Met-gálán

2020. május 05. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Rendes körülmények között tegnap került volna megrendezésre a sztárok egyik kedvenc kiöltözős eseménye, a Met-gála, ám azt a világjárvány miatt kénytelenek voltak lemondani a szervezők.

hirdetés

2020. május 4-én került volna megrendezésre az idei Met-gála, ám a hírességek ezen a napon nem öltözhettek ki legelegánsabb ruháikba, hanem otthonuk kényelméből lapozhatták fel fotóalbumaikat, hogy visszaemlékezzenek a korábbi években felvonultatott ruhakölteményekre. Sajnos (vagy nem sajnos) azonban vannak olyan hírességek, akik akkor sem léphették volna át az est helyszínének vörös szőnyeggel borított küszöbét, ha az megrendezésre került volna. Hogy kik ezek és miért lettek kitiltva? Most megtudhatod!

 

Amy Schumer

A színésznő 2016-ban Howard Stern műsorában csúnyán leszólta a gálát, így aligha meglepő, hogy többé már nem szívesen látott vendég ott.

Nem szeretem a komédiát. Felöltözünk, mint egy rakás kib***ott s***lyuk. Nem érdekel a divat. Lesz***m. Hamarabb távoztam, mint az megengedhető lett volna... Alkalmam volt összefutni Beyoncéval, aki megkérdezte, Ez az első Met-gálád?, mire azt feleltem: Ez az utolsó

– elevenítette fel Amy.

Demi Lovato

Az I Love Me előadója egy, a Billboard magazinnak adott interjúja során fakadt ki, amikor a minden évben megrendezésre kerülő esemény jött szóba, és sajátos stílusában, de jól megmondta a véleményét mind a gáláról, mind az azon résztvevőkről.

Borzasztó élményben volt részem. Ott volt ez a híresség, aki úgy viselkedett, mint egy ribanc, az ember nyomorultul érezte magát a közelében. Az emberek klikkekbe tömörültek. Emlékszem, olyan kényelmetlenül éreztem magam, hogy másra sem vágytam, mint hogy jól leigyam magam

– vallotta Lovato, aki ezt követően részt vett egy anonim alkoholistáknak tartott összejövetelen, de bevallása szerint még ott is jobban érezte magát.

Sokkal inkább képes voltam azonosulni a hajléktalanokkal, akik hozzám hasonló dolgokon mentek át érzelmileg, mint megbirkózni a Met-gála csupa kamu résztvevőivel, akik csak a divatvilág f***án élősködnek.

Tina Fey

A Bajos csajok című film kreátora sincs különösebben odáig a rendezvényért, érzéseiről pedig ekképp nyilatkozott 2015-ben:

Ezen a rendezvényen mindazon embereket megtalálod, akiket legszívesebben jól megütnél. Egészen hihetetlen. Komolyan mondom, én a büdös életbe be nem teszem oda a lábam, de te csak menj nyugodtan, hisz a helyszín gyönyörű, és minden barom ott van valami hülye göncben.

Zayn Malik

Miután 2016-ban párjával, Gigi Hadiddel részt vett az akkori gálán, az énekes leszögezte a GQ-s interjújában, hogy a Met-gála nem olyasmi, ami neki való.

Most már nem mennék el. Ha választanom kell, inkább ülök otthon és csinálok valami produktívat, minthogy magamra öltsek valami extrémdrága ruhát és fotóztassam magam a vörös szőnyegen... Olyan, mintha az ember azt üzenné: Nézzetek rám, csodálatos vagyok!. Ez nem én vagyok!

Lena Dunham

A Csajok sztárja korábban Amy Schumernak nyílt meg a Met-gálával kapcsolatos érzéseit és tapasztalatait illetően.

Te és én egymással szemben ültünk a gálán, és az egész olyan volt, mint egy visszaszámlálás addig, amikor is végre leléphetünk.

Gwyneth Paltrow

Bár a filmsztár nemigen élvezte a korábbi gálaesteket, mégis újra és újra megjelenik annak vörös szőnyegén, az azonban egyértelmű, hogy nincs oda különösebben az eseményért, amiről így fogalmazott egy rádióinterjúban:

Béna! Úgy tűnik, mintha ez lenne a legklasszabb dolog a világon. Az ember azt gondolja, Te jó Isten, fantasztikus lesz és csodálatos és mindenkit ott látok majd, aki számít!, aztán odamész, borzasztó a forróság, iszonyú tömeg van és mindenki tolakszik.

Tim Gunn

A Fashion Police-ból ismert hírességet azután bannolták, hogy durva megjegyzést tett a Vogue főszerkesztőnőjére, Anna Wintourra, aki egyébként az esemény egyik szervezője is.

Megkérdezték tőlem, mi a legfelejthetetlenebb pillanat, amit valaha láttam a divat történetében, mire így feleltem: Könnyű. Volt alkalmam végignézni egy divatbemutatón, amint két nagydarab testőr a karjaiban viszi öt lépcsőfoknyira Anna Wintourt!.

Donald Trump

A fent említett Anna Wintournak szegezte egy játékos feladat keretein belül a kérdést James Corden műsorvezető, hogy ki az a híresség, akit soha többé nem hívna meg a Met-gálára, amire nemes egyszerűséggel az Egyesült Államok jelenlegi elnökének a nevét vágta rá a divat nagyasszonya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek