Starity

8 dolog, amiről a Cyrus család nem szívesen beszél

2020. május 06. 12:12   |   Szerző: Four

Eltitkolt testvér, családi összetűzések és népszerűtlen vélemények is vannak a listán.

hirdetés

1. Egy eltitkolt féltestvér

Egy meglehetősen megkerülhetetlen tény, hogy a Cyrus gyerekek (akik közül kettő Miley édesanyjának előző házasságából született - Brandi és Trace) még egy féltestvérrel rendelkeznek, apai ágról. Billy Ray Cyrus úgy lépett félre egy pincérnővel, hogy közben Tish már várandós volt Mileyval. Habár az apa nem igazán tartja a kapcsolatot a Christopher nevű fiúval, Miley állítólag jóban van vele.

2. Válási kísérlet #1

Először Billy Ray döntött úgy 2010-ben, hogy be akarja fejezni a házasságot "személyes problémákra" hivatkozva, és bár beadta a válókeresetet, a papírokat senki sem írta alá és öt hónappal később vissza is vonta. A család úgy tett, mintha semmi sem történt volna, ám felmerült a pletyka, hogy a férfi azért akarta megszakítani a kapcsolatot, mert felesége megcsalta a Poison frontemberével, Bret Michaelsszel. Bret tagadta a vádakat. 

hirdetés

Embed from Getty Images

3. Válási kísérlet #2

Három évvel később Tish döntött úgy, hogy elege van, ő azonban már egy hónap múlva visszavonta a válókeresetet. Később Instagramra posztolt arról, hogy a párterápia mentette meg kapcsolatukat, sőt, közelebb hozta őket egymáshoz, mint valaha.

4. A Hannah Montana-korszak árnyoldala

A GQ magazin interjújában Billy Ray kendőzetlen véleményt mondott a Disney Channel sorozatáról, amely elhozta a világhírt az egész családnak. Cyrus kijelentette "az a rohadt show tönkretette a családomat", ám később a Good Morning Americában visszavonta az állítást: "Imádom Hannah Montanát, imádom a Disney-t. Nem változtatnék semmin" - mondta. Ráadásul Miley többször utalt már arra, hogy a kamerák előtt felnőni igazán negatív hatással volt a lelkére és a testképére is.

Embed from Getty Images

5.  Miley vadócságai

Meztelen fotózás 15 évesen, öltánc 16 évesen, és még rengeteg ehhez hasonló, nem túl visszafogott eset volt jellemző Miley felnőtté válására, a 2013-as VMA-s twerkelős korszakáról nem is beszélve. A szülők úgy tűnt, hagyták, hadd tanulja meg lányuk saját kárán a cselekedetei következményeit. Billy Ray ennek ellenére egy interjúban bevallotta, úgy érzi, lehetett volna sokkal jobb apa is, ám ahelyett, hogy erélyesen fellépett volna, inkább gyerekei barátja akart lenni.

6. Furcsa tweetek

2013-ban, miután anyja beadta a válókeresetet, Miley ezt üzente Twitteren az apjának: "Ha már az sms-eid nem működnek, akkor itt beszélnél velem?" Majd pár héttel később újabb tweetet szánt Billynek: "Mivel elkerülsz engem, adok neked egy órát, hogy elmondd az igazságot, vagy én elmondom a nevedben". Később az énekesnő kitörölte az üzenetet és kijelentette, a Twittere "őrült módon viselkedett". 

Embed from Getty Images

7. Miley vs. Dolce & Gabbana

Amikor öccse, Braison először modellkedett a Dolce & Gabbana kifutóján, az énekesnő írt egy gratulációs posztot, amelynek a végén kijelentette, nem ért egyet a márka cégpolitikájával: "(...) U. i: D&G, mélységesen nem értek egyet a politikátokkal, de támogatom a cégetek törekvéseit, hogy fiatal művészeket vonultattok fel és helyet adtok nekik, hogy mindenki láthassa őket." A divatmárka nem hagyta szó nélkül a dolgot, és így válaszolt: "Olaszok vagyunk, minket nem érdekel a politika, főleg nem az amerikai!"

8. Többen nem kedvelték Liamet a családban

Amikor Miley exférje, Liam Hemsworth került szóba, a Cyrus család több tagja sem igazán lelkesedett a színészért. Bizonyos források szerint Miley bátyja, Trace nem kedvelte a férfit, mert úgy gondolta, "lusta". Ez hagyján, viszont Liam anyósa, Tish is egyetértett a véleménnyel, és állítólag egyszer annyira összeveszett a színésszel, hogy a szerelmespárnak el kellett mennie a vita miatt.

Embed from Getty Images

via TheThings

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek