Starity

Hailey Bieber: "Nem a párod felelős azért, hogy megmentsen"

2020. május 07. 09:09   |   Szerző: Four

Férjével közösen főzött a modell, közben depresszióról és párkapcsolati kérdésekről beszélgettek.

hirdetés

Justin és Hailey Bieber új online sorozatukban, a The Biebers on Watch-ban főztek közösen, eközben pedig a depresszió témája is szóba került. Hailey elárulta, akkor kezdett el igazán változást tapasztalni férjén, mikor az úgy döntött, terapeutához fordul.

A depresszió valós dolog. Sokan szenvednek tőle, és az emberek hajlamosak gyengeségnek látni.

- mondta az énekes, majd hozzátette, úgy érezte, az is segített, hogy mióta teljesen kihagyja a cukrot étrendjéből, nem érzi magát olyan depressziósnak.  

Ha segítséget kérsz, az nem azt jelenti, hogy gyenge vagy, hanem hogy törődsz magaddal és a körülötted lévőkkel, és egészséges ember akarsz lenni. 

Hailey ehhez még hozzáfűzte, hogy gondolkodik a kapcsolatokról:

Ugyanakkor a legegészségesebb formádat kell nyújtanod, és törekedned kell rá, hogy az légy, főleg egy párkapcsolatban. Ha kapcsolatban vagy, attól még nem a párod felelős azért, hogy megmentsen, nem az ő dolga, hogy megjavítson. Magadnak kell ezt akarnod, és mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb formád nyújtsd, így ti ketten is jobbá válhattok. 

Justin egyetértett feleségével, és kijelentette, hálás azért, hogy Hailey támogatta rögös útján, és sokkal többet jelent neki, amikor ő mondja, hogy büszke rá.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés,

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek