Starity

Konyhából a kórházba! Ariel Winter főzés közben szenvedett balesetet

2020. május 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A Modern család 22 éves sztárja vacsorakészítés közben sérült meg, de annyira, hogy rögtön kórházba kellett őt szállítani.

hirdetés

Az a fránya paradicsom! Ariel Winter nemrég hozta nyilvánosságra, miszerint a közelmúltban véletlenül annyira megvágta magát, hogy búcsút kellett intenie bal hüvelykujja hegyének, amit csak orvosi beavatkozással sikerült megmenteni. A színésznő éppen egy paradicsomot vágott fel, amikor megcsúszott a keze és rögtön eltalált egy artériát, a vérzés pedig nem akart elállni, így kénytelen volt a legközelebbi kórház vendégszeretetét élvezni.

A színésznő elmondása szerint barátja, Luke Benward vitte utána a levágott részt, amit egy ápolónőtől kapott vissza egy műanyag zacskóban, ő azonban, nem tudván mi van a tasakban, kidobta azt – később úgy kellett kihalásznia a kukából, hogy visszavarrhassák az ujjbegyét. Az Access Hollywoodnak adott interjújában Ariel elmondta, hogy ma már sokkal jobban van és bár akkor közel sem volt vicces a dolog, mostanra mégis képes nevetni a történteken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek