Starity

Metróban hívták randira Vanessa Hudgenst, imádja a sztorit az internet

2020. május 08. 20:08   |   Szerző: Four

Aranyos történetre talált rá az internet népe, a színésznőnek is feltűnt.

hirdetés

Ugyan két éve történt, mégis ma lett igazán népszerű az az eset, amelyben Vanessa Hudgenst egy metrón hívták randira. A színészőt egy Manuel De Los Santos nevű éttermi menedzser környékezte meg, és a róluk készült videót Manuel barátja, Carlos Julio Morillo posztolta.

A történet szerint Vanessa egy New York-i metrómegállóban táncra perdült az élőzenére, és a színésznő annyira megtetszett Manuelnek, hogy csatlakozott hozzá. A férfinak fogalma sem volt róla, hogy ki nyerte el a szívét, de olyan jól elbeszélgettek, hogy a metróra szálva folytatták az eszmecserét. 

A színésznő a bemutatkozáskor csak annyit mondott, hogy "Vanessának hívják, és Broadway-színésznő", Manuel pedig gondolt egyet, és randira hívta. Sajnálatára a dolgoból nem lett semmi, Hudgens ugyanis közölte vele, barátja van (akkoriban még Austin Butlerrel járt együtt).

De Los Santosnak csak akkor esett le a tantusz, amikor a színésznő köré rajongók sereglettek, hogy közös szelfit kérjenek tőle. Végül mindannyian jót nevettek az eseten, és a felvétel olyan népszerű lett, hogy még Vanessa is reagált rá saját profilján. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebridade Fanpage HKI (@celebridadefanpagehki) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek