Starity

Chrissy Teigen kiszállt a Twitterből egy beszólás miatt

2020. május 11. 19:07   |   Szerző: Four

Nehezen viselte, hogy őt és gyermekeit is szidalmazták és gúnyolták a kommentelők.

hirdetés

Chrissy Teigen igen aktív felhasználója a közösségi médiának, különösen Twitteren szereti kinyilvánítani a véleményét. Ez azonban egy időre szünetel, ugyanis egy beszólás miatt úgy érezte, a negatív kommentek is jobban elözönlötték az átlagosnál. 

A dolog úgy kezdődött, hogy Alison Roman séf és író egy interjúban fejtette ki a véleményét azokról a sztárokról, akik szerinte hírnevüket használják fel arra, hogy bármit eladjanak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alison Roman (@alisoneroman) által megosztott bejegyzés,

 

Először Marie Kondóval kapcsolatban hívta fel a figyelmet arra, hogy miután Kondo végighaknizta a tévéműsorokat minimalista szanálási és rendrakási módszereivel, saját gyártású tárgyak rengetegét kezdte árulni webshopján. 

Roman Teigennel sem volt kíméletes:

Amit Chrissy Teigen csinált, az is őrület számomra. Volt egy sikeres szakácskönyve, aztán egyszerre csak bumm: a Targetnél lett együttműködése, és bumm: lett egy Instagram oldala, amit milliók követnek, és az emberek kontentfarmot gyártanak neki. (...)

Chrissy a kijelentést szomorúan tapasztalta, elmondása szerint ő nagyon kedvelte Roman munkásságát, és nem gondolta volna róla, hogy ilyen érzéseket vált ki belőle. 

Ezek után Roman egy posztban elnézést kért Kondótól és Teigentől is, mondván, nem akarta az ő üzleti stratégiájukat a magáéval összehasonlítani, és nagyon sajnálja, ha ezzel fájdalmat okozott. 

Alison véleménynyilvánítása után azonban Chrissy szerint megint elszabadult a kommentszekció, és olyan megjegyzéseket kapott, amelyek szerint "a gyerekei Petri-csésze gyerekek" illetve őt magát is sokan támadták. Ezért Teigen úgy döntött, "számára annyira undorító most ez az egész, hogy tart egy kis szünetet".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek