Starity

Születésnapján halt meg a balesetet szenvedett YouTuber

2020. május 12. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Borzasztó tragédia történt a fiatal, mégis nagy népszerűségnek örvendő YouTube-sztárral.

hirdetés

Fotó: Instagram / Corey La Barrie

Corey La Barrie egy barátja, az Ink Masters című tetováló valóságshow éléről ismert Daniel Silvával az oldalán ünnepelte 25. születésnapját, ami sajnálatos módon nem éppen úgy sikerült, ahogy azt remélte. A két fiatalember együtt kocsikázott, amíg végül egy közlekedési táblának majd egy fának nem csapódtak. Míg az utasülésen ülő Corey életveszélyes sérüléseket szenvedett a baleset során, melyekbe végül belehalt; az autót vezető Daniel ezzel szemben könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet – felépülése után emberölés miatt indul ellene eljárás.

A rendőrség annyit árult el az eset kapcsán, hogy az autó sofőrje alkoholos befolyásoltság alatt okozta a balesetet – jelenleg törött csípővel kezelik. Corey halálhíréről a fiatalember édesanyja, Lissa Burton értesítette a nyilvánosságot egy, az Instagramon közzétett poszt útján.

Éppen darabjaira törik a szívem. A 25. születésnapján a fiam részegen autóba ült egy ugyancsak ittas sofőr mellett. Rögtön meghalt a balesetben. Nincsenek szavak, melyek kifejeznék a gyermekem elvesztése feletti fájdalmamat. Annyira valótlannak tűnik, a gyász maga alá temet. Nagyon szeretlek, Corey és nagyon fogsz hiányozni! Ez az egész annyira igazságtalan...

írta a megtört édesanya.

Fotó: Instagram / Corey La Barrie

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek