Starity

Khloe Kardashian totál kiakadt a róla szóló pletykákon

2020. május 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

A tévésztár mostanra nagyon ráunt arra, hogy bármi azt csinál (vagy amit épp nem) pletykaalapul szolgál.

hirdetés

Fotó: Instagram / Khloe Kardashian

Tegnap kezdődtek meg a találgatások a tengerentúlon azzal kapcsolatban, hogy Khloe Kardashian gyermeket vár-e, ami mélységesen felháborította a Keeping Up with the Kardashians című relaity 35 éves sztárját. Tény ugyan, hogy a közelmúltban adásba került egyik epizódban arról vallott, a jövőben szeretne további gyermekeket (már van egy kétéves kislánya), és azt sem titkolta, hogy amennyiben erre sor kerül, örülne, ha a majdani pici édesapja exe, Tristan Thompson lenne.

A mostani pletykák alapjául egyébként az szolgált, hogy rajongói észrevették: Khloe az elmúlt időszakban csupa olyan fotót posztol magáról, melyek régebben készültek róla, csak derékmagasságig láthatjuk őt vagy csupa rózsaszínű színvilágot reprezentálnak. Az érintett egy, a Twitteren közzétett bejegyzés útján cáfolta a várandósságáról szóló értesüléseket.

Nem megyek fel a social mediás platformokra mostanában és ez az egyik legfőbb oka a távolmaradásomnak: a beteg és sértő megjegyzések, amiket az emberek mondanak [rólam]. Undorodom ezeknek még a puszta látványától is. Csak rázom a fejem. Az emberek esküsznek arra, hogy mindent tudnak rólam – ide értve a méhemet is. Ez beteg!

Khloe és Tristan egyébként mindentől függetlenül jó viszonyt ápol egymással – az anyák napját is együtt ünnepelték. Gyermekük, True érdekében igyekszenek mindent megtenni, hogy a korábbi nézeteltérések és viták ellenére jól kijöjjenek egymással, de egyelőre se felmelegíteni a kapcsolatukat nem tervezik, se újabb bébikkel bővíteni a családjukat.

Fotó: Instagram / Khloe Kardashian

via TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek