Starity

5 év házasság után válik 17 évvel idősebb férjétől Mary-Kate Olsen – Exe a lakásukból is kidobná a színésznőt

2020. május 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Nyolc boldog év adatott meg csupán az egykori színésznőnek és bankár kedvesének.

hirdetés

Úgy tűnik, valami nagyon félresiklott a házasságban, ugyanis Mary-Kate Olsen gyorsított eljárásban kívánja felbontani Olivier Sarkozyvel kötött házasságát. A dokumentumokból kiderül, hogy Mary-Kate már április közepén be kívánta adni a válókeresetet, ám azt a bíróság elutasította az egészségügyi krízishelyzetre való tekintettel. Jelenleg azt kéri a volt színésznő, hogy érvényesítse a bíróság a felek között, még a házasságra lépés előtt megkötött megegyezést, ami őt védené ebben az esetben.

Olsen egyébként azt is nyilvánosságra hozta a beadványában, hogy azt szeretné, ha mihamarabb lezajlana a procedúra, ugyanis férje, az ő tudta és beleegyezése nélkül bontotta fel New York-i ingatlanjuk bérleti szerződését, és az egyetlen módja annak, hogy megakadályozza azt, hogy a férfi túladjon az ő ingóságain az az, ha hivatalosan is bejelenti különválásukat.

A pár egyébként 2012-ben kezdett randevúzni egymással, bár akkor sokan különc párnak tartották őket, főképp a köztük lévő hatalmas korkülönbség miatt. Ennek ellenére bebizonyították, hogy szerelmük működőképes, 2015-ben pedig házasságot kötöttek egymással Manhattenben. Noha szerelmi életüket mindvégig privátként kezelték, abba nem vonták bele a médiát, egyértelmű volt, hogy jól megvannak egymással és Mary-Kate Olivier gyerekeivel is jó viszonyt ápolt.

Mary-Kate csak 27 éves, de sokkal-sokkal fiatalabbnak tűnik. Egyértelmű, mennyire izgatott, amiért hozzámehet egy nagyon sikeres, tanult emberhez, az élet azonban nem ilyen egyszerű. Oliviernek már vannak gyermekei, és tökéletesen elégedett az életével úgy, ahogy az van

– nyilatkozta egy Sarkozyhez közel álló barát a párral kapcsolatban, még a házasságkötésük előtt.

Mint említettük, Mary-Kate és Olivier mindig diszkrétek voltak, ha a magánéletük került szóba, bár sosem titkolták viszonyukat – gyakran jelentek meg együtt különböző rendezvényeken, főleg sporteseményeken. Arról egyelőre semmi hír nincs, hogy mi miatt futott zátonyra a házasság, de egy biztos: csúnya válásnak néznek elébe.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek