Starity

Noah Cyrus: „Elviselhetetlen volt Miley árnyékában felnőni!”

2020. május 18. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

A 20 éves énekesnő nem tagadja, nehéz évek állnak mögötte nővére, illetve az általa épített karrier okán felé támasztott elvárások miatt.

hirdetés

Noah Cyrus Young & Sad című szerzeményének dalszövegében kerek-perec megmondta a „tutit”, hogy milyen is volt számára nővére, Miley Cyrus árnyékában felnőni. Nem csoda, hogy így érez, hiszen Miley az ő korában már világszenzációnak számított, ő pedig egész eddigi életében azt érezte, kevés egymagában, mégis az emberek elvárják tőle, hogy legalább olyan nagy dolgokat vigyen véghez, mint a testvére.

Elviselhetetlen volt Miley árnyékában felnőni. Ezért született ez a dal, mert mindenki azt mondogatta nekem – függetlenül mindentől –, hogy én mindig csak az ő árnyékában leszek

– magyarázta Noah egy Instagram live keretein belül, és egyúttal bevallotta, ő maga is azt hitte, hogy sosem fogja tudni beérni Miley-t.

Olyasvalami ez, amit egész életemben hallgattam, életem során minden egyes napon. Vagy ezt vagy azt, hogy nem vagyok elég, se külsőleg, se emberileg. (...) Alapvetően erről szól ez a dal, szerettem volna egyszer megnyílni, elvégre ez a dolog az életem része, és valószínűleg nem ejtek szót erről a továbbiakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek