Starity

Jön a Beverly Hills-i zsaru folytatása

2020. május 18. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

A Digital Spy úgy tudja, jelenleg is dolgoznak a filmsorozat negyedik részének forgatókönyvén.

hirdetés
Jön a Beverly Hills-i zsaru folytatása
Fotó: Paramount Pictures

Kevés olyan nagyszerű karakterszínész van a filmiparban, mint Eddie Murphy, ezt kihasználva pedig több, mint 25 évvel a legutóbbi rész bemutatása után bejelentésre került, hogy jön a Beverly Hills-i zsaru folytatása – méghozzá a Netflixnek köszönhetően!

A filmet rendező Bilall Fallah elárulta a Digital Spynak, hogy már le is szerződtettek egy forgatókönyvírót a produkcióhoz, aki jelenleg a szkript első vázlatán dolgozik. Úgy tudni, már a korábbi filmek főszereplőjét alakító Murphyt meg is nyerték a filmhez, de egyelőre nincs információ arról, hogy ő lesz-e az új részt főszereplője is vagy csupán mellékszerepben tűnik majd fel.

Az első rész egyébként 1984-ben került bemutatásra, amiért Oscar- és Golden Globe-díjra is jelölték a készítőket. Ezt követte három évvel később, 1987-ben a második rész, majd 1994-ben a harmadik. Érdekesség, hogy Fallah és Adil El Arbi 2016 óta ügyködnek azon, hogy folytatás készüljön a történethez, ám egészen mostanáig nagyon lassú léptekben haladtak a kivitelezés felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek