Starity

Tényleg vége: Brian Austin Green elárulta, miért nincs együtt Megan Foxszal

2020. május 19. 16:04   |   Szerző: Four

A sztár hosszan beszélt arról, mi vezetett odáig, hogy 10 év után külön képzelik el életüket.

hirdetés

A napokban kezdett felröppenni a hír, hogy Brian Austin Green és Megan Fox kapcsolata zátonyra futott, amelyet megerősíteni látszottak a fotók, melyeken Fox Machine Gun Kellyvel kocsikázott. 

Brian saját podcastjában fejtette ki végül, mi történt közöttük. A színész elmondása szerint amikor felesége tavaly elment forgatni a Midnight in the Switchgrass című filmet, távolodni kezdtek egymástól. Amikor Fox visszajött, Green időt adott neki, hogy a színésznő megint belerázódjon az otthoni kerékvágásba, de nem működött a dolog. 

Austin visszaidézte, mit mondott neki felesége: 

Rájöttem, hogy amikor elutaztam egyedül dolgozni, sokkal jobban önmagamnak éreztem magam és jobban szetettem magam az élmény során, ezért azt érzem, szerintem ki kéne próbálnom ezt az egészet. 

Majd a férfi így reagált:

Sokkolt és szomorú voltam emiatt, de nem lehetek mérges rá, hiszen nem kérte, hogy így érezzen. Nem választotta ezt a dolgot, egyszerűen csak így érzett. Beszélgettünk erről, és úgy döntöttünk, szétköltözünk... szóval megtettük. 

A színész azt is hozzátette, a dolgok nem azért alakultak így köztük, mert megcsalás történt: hiába fotózták együtt Foxot a rapperrel, Green szerint csak barátok:

Nem találkoztam vele soha, de Megan és én beszélgettünk róla és jelenleg csak barátok. Amit tőle hallottam, nagyon rendes fickó és bízom az ítéletében. Mindig jól ítélte meg az embereket. 

Green hozzáfűzte, mindig is szeretni fogja Foxot és viszont, illetve hogy úgy döntöttek, nem szeretnének csúnya csatározást, és három gyermekükre tekintettel fogják intézni életüket. Még azt sem vetette el a színész, hogy egyszer talán újra összejönnek, mert "nagy múlt áll mögöttük".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grazia UK (@graziauk) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek