Starity

Elunta magát, így kilép a Riverdale-ből Skeet Ulrich

2020. május 21. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Bár napjaink egyik legnépszerűbb sorozata a Riverdale, a színész számára ez a tény mégsem elég meggyőző, hogy maradásra bírja.

hirdetés

Fotó: The CW / Robert Falconer

Skeet Ulrich egy élő Instagram-bejelentkezés keretein belül hozta rajongói tudomására, hogy úgy döntött, búcsút int a Riverdale stábjának. Az 50 éves színész a kezdetek óta Jughead (Cole Sprouse) édesapját alakította a sorozatban, a negyedik évad azonban az utolsó lesz, melyben F. P. Jones szerepében láthatjuk.

Távozok a Riverdale-ből, mert kreatív szempontból eluntam magam

– jelentette ki kertelés nélkül Ulrich.

Borzasztó hálás vagyok azokért a barátságokért, melyeket a Riverdale forgatása során kötöttem, és mindenki hiányozni fog, amiért nem láthatom őket napi szinten. Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen csupa tehetségek alkotta csoport tagja lehettem a kamerán innen és túl, de úgy döntöttem, itt az ideje annak, hogy továbbálljak, és további kreatív lehetőségekkel éljek.

Érdekesség, hogy a Veronica (Camila Mendes) édesanyját megformáló Marisol Nichols is a távozás mellett döntött, így aligha meglepő, hogy a műsor kreátorai úgy döntöttek, egy időugrással oldják meg ezen karakterek hiányából eredő történetbeli változásokat. Sajnos, azonban a világjárvány közbeszólt: a színészeknek nem volt lehetőségük leforgatni a tervezett érettségire és iskolabálra fókuszáló jeleneteket, melyeket így majd csak az ötödik évadban láthatunk viszont – ez pedig azt jelenti, hogy az új évad első epizódjaiban még bizonyára feltűnhetnek a történetből való kiírásukat kérő színészek. Ezt követően kerülhet sor az időugrásra, mely a főszereplők főiskola / egyetem elvégzése utáni életébe enged majd betekintést nyernünk. Ez a döntés azért is bölcs a készítők részéről, hiszen így a karakterek közelebb kerülnek korban az őket alakító színészek valós korához, így kevésbé lesz feltűnő, hogy huszon- / harmincévesen még mindig tizenéveseket alakítanak.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek