Starity

Lana Del Rey jópár énekesnőnek nekiment: Ariana Grande, Nicki Minaj és Camila Cabello is ott volt a listán

2020. május 21. 17:05   |   Szerző: Four

Hosszú posztot írt munkásságáról, amelyben több női előadóról is kifejtette véleményét.

hirdetés

Lana Del Rey tőle nem megszokott módon nevesítve kritizálta kolléganőit: az énekesnő egy hosszú posztban fejtette ki, mennyire elege van abból, hogy félreértelmezik dalait, illetve azt, ahogy kapcsolatairól ír. 

Kérdés a kultúrának: most, hogy Doja Cat, Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj és Beyoncé is készített listavezető dalokat a szexiségről, meztelenségről, dugásról, megcsalásról stb. Én végre visszatérhetnék ahhoz, hogy az önmagamra találásról, pénzért táncolásról és arról írjak, milyen az, amikor szerelmes vagy, és emiatt szépnek érzed magad  még akkor is, ha a kapcsolat nem tökéletes? Vagy bármiről, amiről szeretnék - anélkül, hogy keresztre feszítenének azért, mert azt állítják, dicsőítem az erőszakot?

Az énekesnő utána kifejtette, miért akadt ki a szakmára:

Elegem van azokból a női írókból és énekesnőkből, akik azt mondják, vonzónak állítom be az erőszakot. Valójában csak egy csillogó ember vagyok, aki a realitásról énekel: arról, amit most mindannyian látunk, hogy mennyire elterjedtek az érzelmileg zsaroló kapcsolatok a világon. (...)

Del Rey rajongói vegyesen reagáltak a kifakadásra, többen kijelentették, értik, mire gondolt az énekesnő, de ezt nem feltétlenül "más nők lehúzásával kellett volna kifejeznie". Illetve sokan arra kérték, törölje a posztot. 

Lana egyébként a velős vélemény mellett bejelentette, szeptember 5-én várható új albuma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Page Six (@pagesix) által megosztott bejegyzés,

 

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek