Starity

Ismét vége: úgy tűnik, Lili Reinhart és Cole Sprouse megint szakított

2020. május 26. 15:03   |   Szerző: Four

Már hosszú ideje közszájon forog a pletyka, hogy a Riverdale két sztárja nincs együtt.

hirdetés

Eddig is sejteni lehetett, hogy Lili Reinhart és Cole Sprouse között ismét feszültség keletkezett, most azonban megerősödni látszik a pletyka, hogy a sztárok szakítottak. 

A PageSix informátora szerint Lili és Cole már az elrendelt házi karantén előtt szétvált, így aztán külön-külön kezdték ezt az időszakot. Az E!News szerint azonban pont a karantén miatt szakítottak, ugyanis 'a távolság sosem tett jót a kapcsolatuknak'. 

A magazinok mellett azonban a pár kollégája, Skeet Ulrich is elkottyantotta magát: nemrég rajongói kérdésekre válaszolt, amikor valaki arra volt kíváncsi, szerinte Cole és Lili aranyos pár-e. 

Skeet erre kijelentette: "igen, szerintem nagyon aranyos pár voltak". A múltidőre azonnal felkapták a fejüket a rajongók, így Cole korábban hiába próbálta minden erejével védeni magánéletét, kiszivárogtak kapcsolatáról a részletek. 

A Riverdale álompárjára azonban már korábban is a se veled-se nélküled kapcsolat volt a jellemző, így tehát az sincs kizárva, hogy lesz folytatása szerelmüknek.

Embed from Getty Images

via Seventeen & Vulture

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek