Starity

Öngyilkosság történt vagy baleset volt? Elhunyt az X-Faktor korábbi botrányhőse, Petics Kristóf

2020. május 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Az extravagáns énekes 2016-ban tűnt fel az X-Faktorban, ám megosztó személyiségével nem mindenkit sikerült levennie a lábáról.

hirdetés
Öngyilkosság történt vagy baleset volt? Elhunyt az X-Faktor korábbi botrányhőse, Petics Kristóf
Fotó: RTL Klub

Petics Kristóf az a fajta csodabogár volt, akit vagy nagyon kedveltek az emberek vagy nagyon nem. Az X-Faktorban is kipróbálta magát, tovább is jutott, ám egy verekedéssel egybefűzött botrány miatt kizárták a versenyből. Ezt követően MC Hawer vette a szárnyai alá, de évekkel ezelőtt úgy fogalmazott vele kapcsolatban, hogy az énekes nagyon nehéz körülmények között él, alkalmi munkákból tartja el magát.

Múlt vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértón bukkantak rá Kristóf holttestére – még most sem tisztázott az, hogy milyen körülmények között vesztette életét. Öngyilkos lett? Netán véletlen fulladt volna vízbe? Halálának hírét együttese, a GIL (Gilbert In Love) ritmusgitárosa, Fekete Edward hivatalosan is megerősítette – szavaiból kitűnik, őt is megdöbbentette a tragédia, hiszen barátjának élete épp mostanában kezdett jó irányt venni.

Egy új lemezhez írta éppen a szövegeket, dallamokat. Klipeket terveztünk forgatni tavasszal és nyáron, koncertezni készültünk. A TV2-be mentünk volna szerdán, szerződni a következő Sztárban Sztárra. Nagy vágya volt gyerekkora óta, hogy musicalénekes legyen, a Madách Színház volt minden álma

– nyilatkozta Edward a Blikknek. Ezt a hírt egyébként a TV2 sajtóosztálya is megerősítette: valóban számoltak Kristóffal a műsor új évadában.

A fent említett lap úgy tudja, Kristóf halálának kapcsán nem merült fel bűncselekményre, idegenkezűségre utaló jel. Előfordulhat, hogy beszorult a lába, emiatt nem tudott kiúszni a partra, de jelenleg is vizsgálják a körülményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek