Starity

Szívszorító meglepetéssel készült Dove Cameron a néhai Cameron Boyce születésnapjára

2020. május 29. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő szeretett volna emléket állítani tragikusan korán elhunyt kollégája számára.

hirdetés

Tavaly júliusban jelentette be a megrázó hírt Cameron Boyce családja, hogy a színész 20 éves korában, agyvérzés következtében hunyt el. Boyce többek között az Utódok című Disney-filmekben is szerepelt, ahol kollégája és jóbarátja lett Dove Cameron

A színésznő többször is meghatóan nyilatkozott tragikusan fiatalon elveszített kollégájáról, akinek születésnapja alkalmából most szeretne egy jótékonysági kezdeményezést indítani. 

Dove a The Cameron Boyce alapítvánnyal karöltve készített egy új kollekciót. A pulóvereken, pólókon, sapkákon található minta különlegessége, hogy Dove saját tetoválása ihlette, amelyet nem sokkal Cameron halála után varratott magára. 

A vásárlásokból beérkezett bevételt a Wielding Peace-nek illetve az Actors Fund Covid-19 Emergency Relief alapítványnak ajánlja fel a színésznő. 

Cameron minden évben, a születésnapján próbált valamit visszaadni abból, amit ő kapott. Idén a The Cameron Boyce alapítvány tiszteleg előtte azzal, hogy folytatja ezt a hagyományt. (...) Nem lehetnék ennél büszkébb, hogy támogathatom ezt az ügyet a barátomért, aki minden nap hiányzik. A tetoválásomat is az ő tiszteletére csináltattam, így az alapítvány megkért, hogy legyen ez a minta ezeken a különleges, limitált szériás pólókon. 

- jelentette ki Dove. 

A pólókon a minta mellett Cameron Boyce aláírása is szerepel. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DOVE (@dovecameron) által megosztott bejegyzés,

 

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek