Starity

Nem titkolják tovább, hogy vége! Zátonyra futott Julianne Hough és Brooks Laich házassága

2020. május 30. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Közel háromévnyi házasság végére tett pontot a színésznő és sportoló férje.

hirdetés

Múlt hónapban kezdtek pletykálni arról, hogy valószínűleg válságba került Julianne Hough és Brooks Laich házassága, noha nem ez volt az első alkalom az évek során, hogy a rossz nyelvek arról suttogtak, baj van köztük. A híreket a sztárpár se meg nem erősítette, se meg nem cáfolta, ám sokat elmondott viszonyukról az, hogy nem együtt töltik a karantént – míg Julianne Los Angelesben van, addig Brooks Idahóban. Most azonban tiszta vizet kívántak önteni a pohárba, és egy hivatalos közlemény útján hozták nyilvánosságra, hogy a házasságuk zátonyra futott.

Szeretettel és körültekintéssel töltöttük a számunkra szükségesnek bizonyult időt, míg végül arra a döntésre jutottunk, hogy külön utakon kívánjuk folytatni a továbbiakban. (...) A velünk való együttérzést és magánéletünk tiszteletben tartását kérjük most mindenkitől a továbblépés időszakában

– olvasható a közleményben.

Julianne és Brooks egyébként 2014-ben kezdtek randevúzni egymással, a következő év nyarán pedig eljegyezték egymást. Két évvel később, 2017 júliusában kötöttek házasságot egymással, kapcsolatukból gyermek nem született.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek