Starity

„Pók módjára szövi a hazugságok hálóját!” – Kylie Jenner éveken át hazudott a vagyonáról, a Forbes leleplezte

2020. május 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

„Nem mind arany, ami fénylik” – tartja a mondás, a Kardashian-Jenner família esetében pedig még igaznak is bizonyult.

hirdetés

Fotó: Instagram / Kylie Jenner

Hatalmas port kavart a sajtóban a hír, amikor 2018-ban a Forbes magazin Kylie Jennert kiáltotta ki minden idők legfiatalabb milliárdosának, hiszen a lány akkoriban még csak mindössze 20 éves volt, és máris a magáénak mondhatott egy sikeresen működő beauty céget, a Kylie Cosmeticset, mellyel igen nagy profitra tett szert. Most ismét nagy a porfelhő a beauty mogul háza táján, ami épp a fent említett magazinnak köszönhető, ugyanis a lap egy hosszú, minden részletre kiterjedő esszében leplezte le Kylie-t, mondván, hogy a 22 éves, egygyermekes édesanya „pók módjára szövi a hazugságok hálóját”.

Most bizony joggal húzzátok fel a szemöldökötöket, gondolván azt, mi oka volna egy ilyen nagy és neves lapnak arra, hogy lejáratókampányt folytasson Jenner ellen és kirobbantsa a „háborút” az Amerikában igen népszerűnek bizonyuló klán ellen, ám írói nem a levegőbe beszélnek! Kylie nemrégiben ugyanis eladta cége 51%-át a Cotynak, az új többségi jogtulajdonos által nyilvánosságra hozott bevallásokból pedig kiderül, hogy a vállalkozás messze nem olyan jövedelmező, mint ahogyan azt alapítója az elmúlt években sugallta. 2018-ban például az akkor közölt adatok szerint Kylie 300 millió dollár értékben forgalmazott szépségápolási termékeket, a valóságban azonban ez a szám mindössze 125 millió dollár volt.

Fotó: Instagram / Kylie Cosmetics

A Coty által az elmúlt hat hónapban közzétett beadványok a család egyik legjobban őrzött titkát fedték fel, nevezetesen azt, hogy Kylie vállalkozása jelentősen kisebb és kevésbé jövedelmező, mint ahogyan azt a család a közmetikai ipar és a média képviselői felé sugallta éveken át, megtévesztve ezzel a Forbest is

– olvasható a magazin írásában.

A Forbes szerint továbbá Jennerék képesek voltak bármilyen messzire elmenni csak azért, hogy gazdagságukat bizonygassák, így számtalan, a médiában dolgozó munkatársat hajlandóak voltak meghívni otthonaikba és irodáikba, hogy még jobb képet fessenek magukról, de az adócsalástól sem riadtak vissza. A lap úgy fogalmazott velük kapcsolatban, hogy „példázatai annak, milyen kétségbeesetten küzdenek az ultragazdagok azért, hogy még gazdagabbnak tűnjenek”.

Fotó: Instagram / Kris Jenner

A lap egyébként kerek-perec kijelentette, hogy a cég nagyobb részének eladása, és az abból beérkező bevételből való adó leróvása után Kylie vagyona nem közelíti meg az egymilliárd dollárt, így a továbbiakban nem tekinthető milliárdosnak.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek