Starity

Örökös vagy sem? Egy francia modell szerint ő Karl Lagerfeld "spirituális fia"

2020. június 02. 23:11   |   Szerző: Four

Baptiste Giabiconi a Chanel egykori tervezőjének modellje volt, most azt állítja, apa-fia kapcsolat volt köztük.

hirdetés

Tavaly februárban hunyt el a Chanel ikonikus tervezője, Karl Lagerfeld - meglehetősen rendhagyó végrendelettel a tarsolyában. 

A 191 millió dollárra taksált vagyonát állítólag hét ember között osztotta szét: Brad Koenig amerikai modell, Hudson Koenig a keresztfia, Sébastien Jondeau sofőr és testőr, Baptiste Giabiconi francia modell illetve Lagerfeld házvezetőnője is szerepelt a listán, feltéve, ha gondját viseli szeretett macskájának, Choupette-nek.

A feltüntetett örökösök közül Giabiconi az, aki nemrég megjelent életrajzi ihletésű könyve kapcsán újra felhozta Lagerfelddel való viszonyát. A modell kijelentette, apa-fia kapcsolat volt közöttük, és olyannyira jóban voltak, hogy a végrendeletben ő az elsődleges örökös - tekintve, hogy "ő Karl spirituális fia". 

A nyilatkozat nagy port kavart és féltékenységet szült, sokak szerint ugyanis nem Giabiconi töltötte be a fiú szerepét a dizájner életében, hanem Sébastien Jondeau. 

A Voici magazin egy cikkében például közölte, Baptiste és Karl már régen a tervező halála előtt eltávolodtak egymástól, ezért a férfi nincs is benne a végrendeletben és nem is idézték be a felolvasásra. Az egyedüli spirituális örökös pedig Lagerfeld belső köre szerint csakis Jondeau lehet.

A francia modell tagadta a vádakat és azzal fenyegetőzött, be fogja perelni az újságot.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VOGUE Germany (@voguegermany) által megosztott bejegyzés,

 

via TheThings

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek