Starity

Autónyitás szakértői hozzájárulással

2020. június 02. 13:01   |   Szerző: Starity

A baj sosem jár egyedül. Ez a szólás még abban az esetben is megállja a helyét, amikor valamilyen módon sikerül kizárni magad az autódból. Most kérdezhetnéd, hogy kerülhetsz ennek folytán még nagyobb slamasztikába? A válasz egyszerű. Ha fejetlenül nekiesel a gépjármű ajtajának, zárrendszerének, szinte biztos, hogy kárt fogsz tenni az autóban.

hirdetés
Autónyitás szakértői hozzájárulással

Folyamodj szakértői segítségért!

Jobban jársz, ha meg sem kíséreled különféle házi praktikákkal vagy video-megosztókon megtekintett felvételek alapján feltörni a zárat, csak rosszabbat tennél. A helyes megoldás, ha profi, kellő szaktudással és tapasztalattal rendelkező csapat segítségét veszed igénybe. Ily módon az egész nyitási folyamat teljes mértékben sérülés- és roncsolásmentesen fog lezajlani. 

Fővárosiak előnyben

Amennyiben budapesti lakos vagy, nem kell plusz költségekkel számolnod a kiszállásért sem, és semmi esetre sem kell többet várnod egy óránál tovább, hogy a felmentő sereg a helyszínre érkezzen.

Többféle módszer is alkalmazható

Minden autókulcs és zárrendszer egyedi, speciális, autótípustól függő, emiatt nem véletlen, hogy a szakik tarsolyában többféle beavatkozási mód is rejtőzik. Ezek közül a legtöbb finom megoldásnak minősül. Több esetben egyáltalán nem kell kárt tenniük még a zárszerkezetben sem. Képzeld csak magad abba a helyzetbe, hogy képtelen vagy bejutni a saját gépkocsidba és semmilyen célszerszám nem áll a rendelkezésedre! Elkerülhetetlen, hogy ne tetézd tovább a bajt. Szerencsére, akinek zárnyitás-zárszerelés a szakmája, könnyedén, kártétel nélkül orvosolhatja a problémádat. Ehhez azonban az is szükséges, hogy megőrizd a hidegvéred, még ha éppen nagyon siettél is valahová. A módszerek mind technikailag, mind pedig szerszámhasználatban eltérnek egymástól, mindig a kialakult helyzet alapján dönti el a szakember, hogy melyik eljárást alkalmazza. Az is megeshet, hogy többet is meg kell próbálnia és, ha akkor sem jár sikerrel, akkor végső megoldásként már csak a zárszerkezet fúrása jöhet számításba. Szerencsére ezek a súlyosabb esetek jóval ritkábbak, de ilyenkor a zárcsere kivitelezése is szükségessé válhat. Minderről bővebben a zarnyitas-ajtonyitas.hu weblapon informálódhatsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

autó baj zár
hirdetés

Ajánlott cikkek