Starity

Skins UK szereplők! Hol vagytok most?

2020. október 10. 17:05   |   Szerző: the banshee

Lassan 14 éve kezdődött a brit Skins című dráma sorozat. A szériának vége, a színészek pedig felnőttek, de mi történt velük azóta?

hirdetés

A Skins UK-t a mai napig nézik a tinédzserek, pedig lassan 15 éve volt premieren az első epizódja.

Cikkünkből kiderül, mi történt a színészekkel mióta véget ért a sorozat.

1. Nicholas Hoult 

Nicholas a baráti társaság összetartó kapcsát, Tony Stonemet játszotta. Karaktere kezdetekben ravasz, manipulatív és kissé kegyetlen. Azonban sok megmérettetésen megy keresztül és a széria végére szerethető fiú válik belőle. A színész azóta sok híres szerepet kapott, például szerepelt a Mad Max – A harag útjában, de feltűnt az X-Men filmsorozat pár részében is. 2019-ben a Gyűrűk Ura írójának, J.R.R. Tolkiennek, életrajzi drámájában szerepelt főszerepben, mely Tolkien címen jelent meg a mozikban. Legfrissebb szerepe a Tony McNamara által rendezett és írt Nagy Katalin – A kezdetekben volt, ahol III. Péter, oroszt cárt alakította.

2. April Pearson 

April Michelle Richardson szerepében volt látható.  A lány, akit gyakran csak Bimbinek hívtak, először Tony barátnője, de kis idő múltán megelégeli a fiú viselkedését és elhagyja. Michelle néha kicsit önző, de szereti és törődik barátaival. April azóta sok filmben szerepelt, a Tucked című drámában feltűnt, mint Lily, a Dark Beacon horrorban pedig főszerepet játszott, Amy személyében. 

3. Mike Bailey

A kissé esetlen és nagyon is lusta, mégis szeretetre méltó Sid Jenkinst Mike keltette életre. Mike nem igazán szerepelt sok helyen a sorozat után. Feltűnt a We Are The Freaks filmben még 2013-ban, 2017-ben pedig a Hers and History sorozatban volt főszereplő.

4. Hannah Murray 

Cassie Ainsworth nagyon bohókás karakter, jóindulatú és kedves mindenkivel, de a lány sajnos anorexiával küzd. Hannah a sorozat végeztével olyan filmekben szerepelt, mint a God Help the Girl musical, ahol három barát zenekarának útját láthatjuk és a Charlie Says krimi, mely Charles Mansonról és szektájáról szól. Mégis, legismertebb szerepe Szegfű (avagy Gilly) a Trónok harcából.

5. Joe Dempsie

Joe a csupa szív és derűs Chris Milest játszotta, aki mélyen magába folytja boldogtalan gyerekkorát. A színész a Deep State című sorozatban játszott főszerepet, illetve őt is a Trónok harcában láthattuk, Gendry szerepében.

6. Larissa Wilson

Jal Frazert tehetséges klarinétosként ismerhetjük meg a sorozat elején, aki gyakran ellenséges és negatív. Larissat sajnos nem láthattuk sokat a szériában való munkájának vége után. Utolsó szerepe 2014-ben volt a Suspects című sorozatban két epizód erejéig. Mindennek ellenére 2017-ben volt egyetemi diplomaosztója – amire a Skinses kollegái is elmentek –, nemrég pedig megszületett első kislánya.

7. Mitch Hewer

A boldog, magabiztos és kreatív táncost, az az Maxxie Olivert, Mitch játszotta. Mitch sajnos szintén azokhoz tartozik, akik nem sokat szerepeltek a sorozat végeztével. Szerepelt a Britannia High sorozatban és a Behaving Badly című filmben, de máshol nem igen láthattuk mostanában. 

8. Dev Patel

Dev karaktere a muszlim Anwar Kharral, aki mindannak ellenére, hogy ötször imádkozik egy nap, egyáltalán nem veszi komolyan a vallását. A színésznek még a Skins alatt kijött egyik legismertebb filmje, a Gettómilliomos, amelyben alakításáért BAFTA jelölést kapott. Szintén ismert szerepei Saroo az Oroszlánban és Arjun a Hotel Mumbai-ban.

9. Daniel Kaluuya

Igaz, Daniel nem volt főszereplő a sorozatban, mégis sok rajongó kedvence és sokan elfelejtették már, hogy itt is  szerepelt a napjainkban népszerű színész. Posh Kenneth-t játszotta, akiről nem tudtunk meg sokat, de mindig szórakoztató volt jelenléte. Sok filmben és sorozatban szerepelt azóta, ezek közül a legnépszerűbbek a Black Mirror, Tűnj el! és a Fekete Párduc.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek