Starity

Alicia Silverstone rendszeresen együtt fürdik kilencéves fiával

2020. június 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Minden szülőnek megvan a maga módszere és elképzelése a gyerekneveléssel kapcsolatban – nincs ez másképp a celebek világában sem.

hirdetés

Fotó: Instagram / Alicia Silverstone

A Spinédzserekben játszott főszerepével ismertté vált Alicia Silverstone a The New York Times magazinnak adott interjújában árulta el, hogy ő és kilencéves fia, Bear együtt szoktak fürödni – ő, a maga részéről ebben nem talál semmi kivetnivalót, az azonban más kérdés, hogy ennek milyen egészségügyi és egyéb következményei lehetnek.

A fiam és én együtt szoktunk fürödni

– nyilatkozta, majd hozzátette, hogy amikor fia nincs vele [a gyermek apjával, Christopher Jareckivel 2018-ban elváltak, így Bear itt is-ott is nevelkedik], olyankor egyedül bújik a habok közé és azt is nagyon szokta élvezni, megnyugtatóan hat rá.

Fotó: Instagram / Alicia Silverstone

Rendszerint meg szoktuk kérdezni Beartől, hogy hol, kinél szeretne lenni. Volt, hogy elgondolkodtam azonban, nem gyakorolunk-e rá túl nagy nyomást ezáltal, így rákérdeztem nála, mire ő azt válaszolta, hogy Szeretem, hogy van választási lehetőségem.. Mindketten különböző előnyökkel járunk

– magyraázta múlt hónapban egy másik interjúban a színésznő, és elárulta, ők hárman a válástól függetlenül is remek csapatot alkotnak, jól kijönnek egymással.

Fotó: Instagram / Alicia Silverstone

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek