Starity

Jade Thirlwall kifakadt: elege van, hogy bandatársával összekeverik

2020. június 05. 13:01   |   Szerző: Selz

Jade Thirlwall Instagram-oldalán adott hangot nemtetszésének, amiatt, hogy egyik bandatársával rendszeresen összekeverik.

hirdetés
Jade Thirlwall kifakadt: elege van, hogy bandatársával összekeverik
Fotó: Capital FM

A népszerű négytagú banda, a Little Mix tagjai külsőre aligha hasonlítanak egymásra, úgy tűnik, azonban van, akinek sikerül összetévesztenie őket. Jade Thirlwall ugyanis először egy cikket posztolt ki Instagram-sztorijába azzal a címmel, hogy „A Little Mix sztár Jade Thirwall rettenetes rasszizmussal nézett szembe az iskolában”. A hírt lehozó oldal azonban elkövette azt a hibát, hogy a cikkhez tartozó fényképen nem Jade, hanem bandatársa, Leigh-Anne szerepel.

@msn hogyha kimásoltok és beillesztetek cikkeket más megbízható médiapiacokról, érdemes lenne megbizonyosodnotok róla, hogy a helyes kevert származású bandatagról használtok fel képet.

– adott hangot nemtetszésének az énekesnő.

Úgy tűnik azonban megelégelte, hogy folyton keveri őket a média, és egy következő hosszú posztban kifejtette bővebben véleményét a dologról. 

Ez a sz*r ANNYISZOR megtörténik @leighannepinnock-kal és velem, hogy az már vicc. A számos interjú, ahol össze lettünk keverve, megszámolni sem tudom hány fotós vagy újságíró kiabált ránk az évek során, és amikor kimentünk azt mondták 'oh, te vagy Jade?', aztán kínosan úgy tett, mintha egy egyszerű hiba lenne, amikor mindketten jól tudjuk miért [történt]. Még azt is megkaptam, hogy "Oh, sajnálom, hasonlítotok" Tényleg?! Elegem van, hogy csak nevetünk ezen...

Ez lusta újságírói munka. Ez tudatlanság. Bunkó. Sértő számomra, hogy nem tudjátok megkülönböztetni a két színesbőrű nőt egy négytagú bandában. Még képek is vannak rólam a cikkben, majd egy kép Leigh-ről, mintha nem tudnák megmondani, hogy mi nem ugyanaz a kevert származú ember vagyunk?!?!

TELJESÍTSETEK JOBBAN. 

A posztot a másik érintett személy, Leigh-Anne is megosztotta, hozzátéve, hogy túl sokáig maradtak csendben ezzel a témával kapcsolatban. Jade egyébként a brit mellett egyiptomi és jemeni származású, míg Leigh-Anne jamaikai és barbadosi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek