Starity

Kylie Jenner már megint felidegesítette rajongóit

2020. június 10. 17:05   |   Szerző: Four

A makeup-mogul Forbes-os botránya után most ismét valamivel kiverte a biztosítékot.

hirdetés

Kylie Jenner neve már az elmúlt időszakban is kisebbfajta botránnyal volt összeköthető (a Forbes magazin kifejtette, hogyan hazudik Jenner és családja arról, mekkora vagyona van) - most pedig ismét felvonták miatta rajongói a szemöldöküket. 

Kylie ugyanis több barátjával együtt ünnepelte egyik barátnője, Stassie huszonharmadik születésnapját. A fanok szerint azzal, hogy Jenner többedmagával együtt partizott, megszegte a Kaliforniában még érvényben lévő házi karantén szabályait. 

Az utóbbi hetekben az állam lazított a szabályokon és megnyithatott néhány üzlet, azonban még mindig tilos a nem egy háztartásban élők összejövetele. Ezenkívül kötelező megadott távolságot tartani és maszkot viselni a szintén nem egy háztartásban élőknek. 

Jenner azonban ezeket figyelmen kívül hagyva összeölelkezve, maszk nélkül fotózkodott barátaival. Ezt látva pedig több kommentelő is felrótta neki, hogy a koronavírus elején még a legszigorúbb intézkedések mellett kardoskodott, most pedig fittyet hány rájuk. 

Kylie-t ráadásul nem először gyanusítják szabályszegéssel, nemrég például maszk nélkül kapták le, amint barátaival karöltve egy szórakozóhely felé tartott, amelyet állítólag csak nekik nyitottak ki. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek