Starity

Folytatódik a botrány: Samantha Ware hosszú interjúban tálalt ki Lea Michele-ről

2020. június 12. 19:07   |   Szerző: Four

Eddig se rejtette véka alá, mennyire nem kedveli kolléganőjét - most még többet mesélt.

hirdetés

Igazi botrányhullámot indított Lea Michele megszólalása, amelyben a Black Lives Matter mozgalmat támogatta. Először Glee-s kolléganője, Samantha Ward fogalmazott meg csípős nyelvű kritikát a színésznővel kapcsolatban, majd több más vele együtt dolgozó is egyetértett vele abban, mennyire nem volt egyszerű a közös munka a színésznővel. Volt, aki szerint már gyerekként is szörnyen elviselhetetlen volt, mások pont hogy megvédték Michele-t és kiálltak mellette. 

Most Ward egy a Variety magazinnak adott interjúban másodszorra is kivesézte, milyen tortúra volt számára, amikor Lea-val együtt szerepelt. Samantha szerint volt egy alkalom, amikor közös jelenetet forgattak és Michele nagyon kiakadt rá azért, mert hülyéskedett, amikor nem őt mutatta a kamera. 

Amikor forgatsz egy jelenetet, néha a kamera téged mutat, néha nem, de attól még benne kell lenned abban a jelenetben. Én hülyéskedtem, amikor nem én voltam képben, ő pedig ezt tiszteletlenségnek vette.

Ware hozzátette, a jelenet után Michele megállt a színpad közepén, és odarendelte magához, mire Samantha nemet mondott. Erre Michele megfenyegette azzal, hogy szól a produkció vezetőjének és kirúgatja őt. 

Félelmetes volt. Egy egész hétig arra gondoltam, valószínűleg kapni fogok egy emailt és nem fogom tudni leforgatni az utolsó három epizódot, vagy akár a következő dalt.

Samantha elmondása szerint ezek után próbált beszélni Michele-lel, aki kijelentette, "fogja be a száját", mert "nem érdemli meg ezt az állást".

Egy bennfentes egy kicsivel árnyaltabb képet rajzolt fel, amikor az esettel kapcsolatban nyilatkozott a People magazinnak. Szerinte annyi történt csak, hogy Lea egy érzelmes jelenetet forgatott épp, amelyből kizökkentette Ward nevetgélése, ez pedig nagyon rosszul esett neki. Ugyanakkor az is tudott tény volt, hogy Michele "A-típusú személyisége okán elég nehezen jön ki a legtöbb kollégájával". 

Az Insider értesülései szerint mindenki tudta a stábban, hogy a két színésznő ki nem állhatja egymást, ám ennek ellenére Michele soha nem rasszista indíttatásból kritizálta kolléganőjét. Illetve arról is szó esett, hogy Lea azonnal felkereste Wardot az ominózus tweet után, azonban választ soha nem kapott tőle. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E! Online Brasil (@eonlinebrasil) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek