Starity

Viszlát „rosszfiú”! Ed Westwick számára mások megsegítése az első jelenleg

2020. június 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Az elmúlt években több kritika is érte a Gossip Girl című sorozat egykori sztárját, ő azonban keményen dolgozik azon, hogy megváltozzon a róla kialakult nem túl előnyös kép.

hirdetés

Fotó: Instagram / Ed Westwick

Ed Westwick a közelmúltban több arra utaló nyomot is elejtett, miszerint ő maga is csatlakozik a Gossip Girl-reboot stábjához, ám ezzel kapcsolatban egyelőre se meg nem erősítette, se meg nem cáfolta a pletykákat. Mindazonáltal nemrégiben a piacra dobott egy, a széria xoxo logójával ellátott maszk kollekciót, rajongói pedig teljesen letörtek – azt hitték, azt fogja bejelenteni, hogy ismét Chuck Bass bőrébe bújik. Ő így reagált erre:

Azokhoz szólnék most, akik szomorúak amiatt, hogy az általam tervezett kollekciót harangoztam be, mellyel a @KickItOut számára gyűjtök pénzt: Bízom abban, hogy utánanéztek ennek a jótékonysági alapnak és többet is megtudtok a missziójáról. Hogy kiknek segítenek és hogy ez milyen hatással lesz a világunkban a rasszizmus és diszkrimináció elleni küzdelemben. Fontos számomra, hogy a rendelkezésemre álló platformokat arra használjam, hogy szeretetet közvetítsek általuk, felhívjam a figyelmet különböző szervezetekre, és minden erőmmel azon legyek, hogy változást hozzak a világba

– írta Ed, majd hozzátette:

A GG-reboot bár remek figyelemelterelés lenne, ez nem az az időszak, amikor helye volna ennek. Fontos, hogy a problémákra koncentráljunk és megtegyünk minden tőlünk telhetőt, amivel segíthetünk, még ha azt gondoljuk is, hogy nem túl nagy dolog az, ami tőlünk telik.

Fotó: Instagram / Ed Westwick

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek