Starity

Júliusban folytatódik a Jurassic World forgatása

2020. június 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Négy hónappal azután, hogy a járvány miatt leállt a forgatás, ismét munkába áll a stáb.

hirdetés

Fotó: Universal Pictures

Az előző két epizód sikere után hatalmas várakozás előzi meg a harmadik Jurassic World-film bemutatóját, ám erre bizony még hosszú ideig várni kénytelenek a rajongók. A film forgatása ugyanis jelenleg a világjárvány miatt szünetel – de már nem sokáig. A Deadline hozta le a hírt, miszerint a készítők július elején ismét munkába állnak.

A terv az, hogy július elején / közepén folytatódik a forgatás

– nyilatkozta a fent említett lapnak a Universal egyik gyártásvezetője.

Bárki, aki tüneteket produkál, rögtön el lesz különítve, mielőtt hazautaztatnánk. Biztonságos környezetet szeretnénk biztosítani a nemzeti protokollokon belül, illetve azokon is túl. Nem a költségek, hanem a biztonság az első.

A film sztárjai Bryce Dallas Howard és Chris Pratt a fentiek értelmében hamarosan az Egyesült Királyságba utaznak majd, mielőtt azonban munkába állnának, kéthetes önkéntes karanténnak vetik alá magukat.

A film bemutatóját egyébként 2021 nyarára datálják a készítők, bár most, a hosszú szünet miatt számolhatunk a premier kitolásával akár a következő évre is. Érdekesség, hogy ez lesz a trilógia záró része, melyben az eredeti, Jurassic Park-filmekből ismert Jeff Goldblum, Sam Neill, Laura Dern és BD Wong is szerepet játszanak majd az új részekből megismert sztárok mellett.

Fotó: Universal Pictures

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek