Starity

Bryce Dallas Howard alig várja, hogy folytatódjon a Jurassic World forgatása: „Hálás vagyok, hogy van munkám!”

2020. június 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Még néhány hét és ismét kezdetét veszi a filmsorozat forgatása az Egyesült Királyságban.

hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy a készítők úgy tervezik, július elején / közepén ismét munkába állítják a Jurassic World sztárjait, ami azt jelenti, hogy a színészek és színésznők akár napokon belül repülőre ülhetnek, hiszen a forgatás megkezdése előtt kéthetes önkéntes karanténnak kell alávetniük magukat a protokoll szerint. A SiriusXM most a széria női főszereplőjét, a Claire-t megformáló Bryce Dallas Howardot szólaltatta meg az újbóli munkába állás kapcsán, akinek szavaiból kitűnik, mennyire izgatott már, hogy négy hónap után ismét dolgozhat.

Fotó: Universal Pictures

Rengeteget beszéltünk [a készítőkkel], és mindent megtesznek értünk, illetve még annál is többet. Sosem tértünk volna vissza a munkához, ha nem éreznénk biztonságban magunkat. Egyik napról a másikra áll vissza minden, én pedig hálás vagyok, amiért van munkám

– nyilatkozta a 39 éves színésznő, és elárulta, folyamatos a kommunikáció a stáb, illetve a szereplők részéről, gondos előkészületek zajlanak a háttérben annak érdekében, hogy minden a lehető legjobban menjen, mégis biztonságos legyen mindenki számára.

Kevesen tudják, de egyébként épp a Jurassic World: Dominion az első Egyesült Királyságban forgatott film, melynek munkálatai megkezdődnek. A többi, a szigetországban forgatott film forgatása egyelőre még bizonytalan ideig szünetel.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek