Starity

Hilaria Baldwin nem tartja fairnek, hogy azért kritizálják, mert négy gyerek mellett dadust tart

2020. június 17. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Az ötödik gyermekével várandós fitneszedzőnek nagy szüksége van a segítségre.

hirdetés

Fotó: Instagram / Hilaria Baldwin

Nincs könnyű dolga Alec Baldwin feleségének, Hilaria Baldwinnak, hiszen négy kicsi gyereket nevel, az ötödik pedig már úton van. A közelmúltban amiatt bírálták őt, amiért dadust tart, aki besegít neki a gyerekek körül, illetve a háztartásban – erre nemrég egy podcast keretein belül reagált.

Érdekes ez az egész dadusos dolog. Az emberek lesajnáló hangnemben írnak, hogy Fúj, dadust alkalmaz!, ez azonban nem jelenti azt, hogy te magad ne viselnéd gondját a saját gyermekeidnek. Ez csupán azt jelenti, hogy én is dolgozó ember vagyok. Minden áldott nap dolgozom, és nem érzem fairnek, hogy az emberek azt akarják, rosszul érezzem magam emiatt

– magyarázta Hilaria.

Se az én családom, se Alecé nem él a közelünkben. Jelen pillanatban a kisebb gyerkőceim 2, 3 és 4 évesek, valamint van egy 7 évesem is. Rendben lévőnek tartom a segítség elfogadását, és nem szégyen segíteni másnak.

A várandós kismama azt is elárulta, hogy férjével a saját házuk közelében bérelnek egy másik ingatlant, ahol a dadusuk lakik, így mindig van segítségük.

Fotó: Instagram / Hilaria Baldwin

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek