Starity

Gwyneth Paltrow ismét piacra dobott egy szokatlan elnevezésű illatgyertyát

2020. június 17. 19:07   |   Szerző: Four

Goop nevű életmód-brandje általában merész, újszerű termékeket dob árul, az előző gyertya neve se volt kutya.

hirdetés

Jimmy Fallon virtuális műsorának legutóbbi vendége Gwyneth Paltrow volt, aki sok más komoly téma mellett új termékéről is szót ejtett. 

A két sztár természetesen beszélgetett a koronavírusról, a Black Lives Matter mozgalomról, és egy pillanatra még Paltrow fia, a 14 éves Moses is beköszönt. Aztán Fallon elárulta, hogy ő maga is nagy rajongója a színésznő életmód-brandjének, a Goopnak. Több kedvenc kozmetikai termékét is megmutatta, és kitért Gwyneth nagy népszerűségnek örvendő gyertyáira is, amelyet szintén a Goop gyárt. 

A "This Smells Like My Vagina" vagyis az "Ilyen illata van a vaginámnak" elnevezésű illatgyertyát januárban dobták piacra, és szinte azonnal elkapkodták az illatos ábelfű, muskátli, bergamott, és damaszkuszi rózsa illatú terméket.

Paltrow nevetve mutatta Fallonnak az újabb őrületet: ezúttal egy "This Smells Like My Orgasm" azaz "ilyen illata van az orgazmusomnak" fantázianevű gyertyát. A leírás szerint a keserű grapefruit, neroli és fekete ribiszke keveredik benne a gunpowder zöld tea, és a török rózsa illatával.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ELLE Kazakhstan (@elle_kazakhstan) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek