Starity

Shay Mitchell elárulta, miért nem csillog még gyűrű az ujján

2020. június 18. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

A népszerű tévésztár már megajándékozta egy gyermekkel kedvesét, a férfi azonban egyelőre még ígéretet sem tett neki arra vonatkozóan, hogy elveszi. Mi ennek az oka? Shay maga árulta el!

hirdetés

Talán soha nem is megy férjhez? I Fotó: Instagram / Shay Mitchell

A Pretty Little Liars Emilyjeként ismertté vált Shay Mitchell októberben adott életet első gyermekének, Atlasnak, és köszöni szépen, azóta is nagyon jól vannak és boldogok. Épp a közelmúltban mesélt arról, párja, Matte Babel milyen jó apa és mennyire odavan a lányukért, ezúttal pedig az került terítékre, hogy a szerelmesek miért nem fűzték még komolyra a viszonyukat.

Rengetegen kérdeznek erről, de számomra ez soha nem volt olyasmi, aminek nagy jelentősséget tulajdonítanék. Imádom az esküvőket, nagyon is! Imádok részt venni rajtuk, vagy fontosabb szerepet játszani a barátaim lagziján. Őszintén szólva bárkién. Egész egyszerűen csak arról van szó, hogy ez nem olyasmi, ami fontos nekem, erről pedig már Matte-tel is beszéltünk. Ő megkérdezte, Biztos vagy benne?, mire én azt feleltem, Igen, tök jól működik a kapcsolatunk így, ahogy van.

– magyarázta az eljegyzés hiányának okát Shay az ET-nek.

Ezt a képet még karácsony előtt csináltatta a család I Fotó: Instagram / Shay Mitchell

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek