Starity

Szexuális erőszakkal vádolják Ansel Elgortot – Mosakodik a színész

2020. június 21. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A 26 éves színészt az a vád érte, hogy 2014-ben szexuális kapcsolatot létesített egy lánnyal, annak a beleegyezése nélkül.

hirdetés

Egy Gabby nevű lány tálalt ki nemrég a Twitteren arról, mi történt vele 2014-ben, amikor még mindössze csak 17 éves volt. Elmondása szerint online felületen ismerkedett meg Ansel Elgorttal, ezt követően pedig sor került egy találkára, aminek nem lett szép vége. A párocska ugyanis az ágyban kötött ki, ám meghitt együttlét helyett igen rossz élményben volt része az akkor még szűz Gabbynek.

Az volt az első alkalom számomra. Zokogtam fájdalmamban, ő pedig csak annyit mondott nekem, hogy Be kell törnünk téged!

– emlékezett vissza a történtekre a most 23 éves lány.

A hír – miszerint a pikáns sztori kiszivárgott – Anselhez is eljutott, aki nem tagadja: valóban megtörtént a légyott, ő azonban nem egészen így emlékszik az események alakulására.

hirdetés

Szomorúan néztem a rólam szóló posztokat, melyek az elmúlt 24 órában a közösségi médiában megjelentek. Nem állíthatom, hogy megértem Gabby érzéseit, de a történtek leírása nem egyezik meg azzal, ami történt. Soha nem bántottam és nem is bántanék senkit

– szögezte le a színész, majd így folytatta:

Az igazság az, hogy Gabbynek és nekem 2014-ben, New Yorkban volt egy rövid, legális, és teljességgel közös megegyezésen alapuló kapcsolatunk. Sajnos, nem jól kezeltem a szakítást. Többé nem válaszoltam neki, ami éretlen és kegyetlen húzás bárki felé. Tudom, ez az elkésett bocsánatkérés nem ment fel az alól az elfogadhatatlan viselkedés alól, amit eltűnésemmel produkáltam. Ahogy visszatekintek a hozzállásomra, felháborít és mély szégyenérzettel tölt el a viselkedésem. Őszintén nagyon sajnálom.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek