Starity

Tragédia tragédia hátán: Újabb babát veszített el James Van Der Beek és felesége

2020. június 21. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A színész és felesége teljesen összetört – kilenc év alatt ez volt az ötödik alkalom, hogy elveszítettek egy magzatot.

hirdetés

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

James Van Der Beek (@vanderjames) által megosztott bejegyzés,

James Van Der Beek bár nem az a fajta ember, aki „szívesen kiteregeti a családi szennyest”, van azonban egy téma, ami érzékenyen érinti és amiről időről időre beszél is a nyilvánosság előtt. Ez a téma pedig nem más, mint a vetélés, feleségével ugyanis több alkalommal is elszenvedték már a tragédiát, hogy egy nagyon várt gyermekük végül mégsem jött a világra – most megint megtörtént velük, noha felesége, Kimberly már a 17. hétben járt.

Miután múlt novemberben elszenvedtünk egy brutális és a nyilvánosság előtt zajló vetélést, majd' kiugrottunk a bőrünkből örömünkben, amikor megtudtuk, hogy ismét babát várunk. Ezúttal a hírt megtartottuk magunknak. Múlt hétvégén azonban ismét megtörtént... amikor már a 17. hétben jártunk. A lélek, melynek izgatottan vártuk az eljövetelét tanulsággal szolgált a családunk számára, amikor úgy döntött, nem csatlakozik hozzánk testet öltött formában

– írta egy bejegyzésben a megrendült színész, és beismerte, hálás mindazokért, akik szaktudásukkal megmentették a felesége életét és belátta: jobban kell vigyázniuk egymásra. Elmondása szerint úgy érzi, nincs semmi, ami enyhítené a fájdalmukat, ugyanakkor igyekszenek előre tekinteni.

Mindazon családoknak üzenem, akik ugyanezen mennek át... Nem vagytok egyedül!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

James Van Der Beek (@vanderjames) által megosztott bejegyzés,

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek