Starity

Szexuális zaklatással vádolják Cole Sprouse-t és Lili Reinhartot

2020. június 22. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Újabb hírességekről állítják azt, hogy nem megfelelő módon viselkedtek intim környezetben.

hirdetés

Egy anonim Twitter-fiókról posztolták azokat a bejegyzéseket, melyekben arról olvashatunk, hogy Cole Sprouse és három másik kollégája – köztük exe, Lili Reinhart – szexuális zaklatás elkövetője lett. Ennek híre természetesen az érintettekhez is eljutott, akik nem voltak restek reagálni az őket ért vádakra és egyúttal tiszta vizet önteni a pohárba.

A mai nap folyamán azzal szembesültem, hogy engem és három másik kollégámat hamisan azzal vádoltak meg egy anonim Twitter-fiókról, miszerint szexuális bűncselekményt követtünk el. Nagyon komolyan veszem az ilyen jellegű vádakat, és összeállok a megfelelő csapattal annak érdekében, hogy a végére járjunk, kihez vezethetőek vissza ezek az üzenetek

– üzente Cole a Twitteren, Lili pedig így fogalmazott ugyanott:

Mindig is nagyon komolyan vettem a szexuális zaklatással kapcsolatos vádakat, ebben az esetben azonban bizonyos, hogy ez a fiók kifejezetten azért lett létrehozva, hogy fals történeteket kreáljanak rólam és a munkatársaimról. Elképzelni sem tudok kegyetlenebb dolgot annál, mint amikor valaki szexuális zaklatásról hazudik.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek