Starity

Demi Lovato kemény kokainfüggővé vált

2010. november 11. 20:08   |   Szerző: absolutely_me_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész hírbörze arról beszél, hogy Demi Lovato hirtelenjében bevonult a közeli rehabilitációs központba, hátrahagyva maga után a munkáját. Hirtelen döntésének okát azonban eddig senki nem tudta.

hirdetés
Demi Lovato kemény kokainfüggővé vált

Talán senkinek sem újdonság, hogy Demi Lovato csak úgy, mint az időjárás, hirtelen döntést hozott, egyik napról a másikra. Demi Lovato felkereste a legközelebbi rehabilitációs központot. Azonban a teljes igazságot még senki nem tudta, hogy a fiatal sztár miért döntött úgy, hogy pszichiáterektől kér segítséget. A lepel végül lehullt. A most következő drámai hírek nem kitalációk; akármennyire is hihetetlennek fognak hangzani, mégis mind igazak.

Demi Lovato ugyanis súlyos kokainfüggővé vált. Barátai és ismerősi próbálták leplezni valódi összeomlásának okát azzal, hogy Deminek lelki problémái miatt kellett segítséget szerezni. Úgy tűnik, az igazság takargatása csak eddig tartott.

Tavaly decemberben Demi Lovato texasi koncertje után egyik barátja bulijában vett részt, ahol a vad buli részvevői először kapták rajta Lovato kisasszonyt, amint épp drogozik. Brian Payne, aki Demi közeli ismerőse, nyilatkozott az amerikai Life & Style magazinnak, akik persze eleinte nem hitték el a kacsának tűnő állításokat. Payne ezt állította: „Rajtakaptam őt. Úgy tűnt, nem először csinálja ezt (ahogy kokainozik), és ahogy elnéztem, már régóta benne van a drogok használatában.”

Payne elmondta nemrégiben, hogy Lovato egy újabb partin vett részt a Dallasban adott koncertje után, ahol megismerkedett egy fiatal férfivel, Dave-vel, akit később megöltek egy vizisportbalesetben. Ez is elég volt Deminek, hogy az italhoz nyúljon.

A közeli barátok végül elmondtak mindent a Life & Style magazinnak. Demi Lovatónak a Dave-vel történt haláleset, valamint a szakítása Joe Jonasszal teljesen megviselte a lányt. Szívét darabokra törték, ekkor kezdett el depressziós lenni, majd folymatosan ivott és drogozott. Szerencsére az utolsó pillanatban megálljt parancsolt a káros szereknek, és belátta, innen már csak segítséggel térhet vissza a jó útra.

Jelenleg is az egyik pszichiátrián pihen, és mindenben segítenek neki, hogy újult erővel térhessen vissza munkájához, a rajongók pedig szorítanak neki, hogy minél előbb meggyógyuljon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek