Starity

Exét gyászolja Elizabeth Hurley – Steve Bing öngyilkos lett

2020. június 24. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A színésznőt összetörte a szomorú hír, ugyanis bevallása szerint az utóbbi időben ismét szoros volt a viszonya a férfival.

hirdetés

Elizabeth Hurley bár rövid ideig randizott csak Steve Binggel 2001-ben, ám kapcsolatukból született egy fiuk, Damian, aki árpilisban ünnepelte 18. születésnapját. Nem csoda, hogy a gyermek egy életre összekötötte őket – napjainkig jó viszonyt ápoltak egymással. Sajnálatos módon azonban Bing az elmúlt időszakban már nem látta értelmét az életének, így önkezével vetett annak véget.

Magamon kívül vagyok a szomorúságtól amiatt, hogy az exem, Steve többé már nincs velünk. Borzasztó vég ez. Az idő, amit együtt töltöttünk, nagyon örömteli volt, és azért teszem közzé ezeket a felvételeket, mert bár nehéz időkön mentünk keresztül együtt, ezek csodálatos emlékei egy édes, kedves férfinak. Az utóbbi évben megint közel kerültünk egymáshoz

– írta bejegyzésében a színésznő az Instagramon, és egyúttal köszönetet is mondott mindazoknak, akik részvétüket nyilvánították neki a tragédia kapcsán.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés,

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek