Starity

Így készíti Ashley Benson a füstös szemeket

2020. június 24. 19:07   |   Szerző: Four

Elárulta, melyek azok a szépségtippek, amelyeket ő a leggyakrabban alkalmaz.

hirdetés

Ashley Benson füstös szemeit utánozhatod le, ha megnézed az alábbi felvételt. A színésznő a Vogue magazinnak árulta el, ő hogyan sajátítja el ezt a fajta sminktechnikát.

Ashley általában először jéghideg arcmasszírozóval frissíti fel a bőrét, majd jöhet a szérum, arcpermet és a könnyed arcápoló is. Benson elmondása szerint nem szereti túlbonyolítani a dolgokat és gyakran nem nagyon figyel a bőrápolásra. De azt már megtanulta, hogy érdemes minél több vizet fogyasztani. 

Az arcápolás után jöhet a smink: egy vékony alapozóréteg után a szemöldökét általában saját maga szedi egy régi rossz élmény miatt. Tinikorában ugyanis szerepelt egy szappanoperában, ahol a sminkes nagyon vékonyra szedte a szemöldökét és ezzel sokáig szenvedett. 

Aztán Ashley ujjaiival dolgozza el a bronzos-füstös szemhéjpúdert, és a színésznő általában nem bánja, ha egy kicsit befejezetlen, lazább hatást kelt a sminkje. Viszont a kicserepesedett ajkakat nem bírja elviselni, ezért mindig használ szájápolót, gyakran színezett verzióban. 

Ezek után már csak a szemceruza, egy kis szempillaspirál, leheletnyi kontúrozás és pirosító maradt hátra, és kész is lett Ashley Benson természetes hatású sminkje.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek